mandag 10. september 2018

Male spisebord grått

Stort utvalg av moderne kvalitetsprodukter. Finn ditt nærmeste varehus. Du får det bedre når du har det fint hjemme. Vi har varehus over hele Norge.


Kom til måltidene, bli sittende for historiene.

Se vårt store utvalg av bord i kjent design. Vi hjelper å planlegge, og leverer i hele landet. Ta innredningen i spisestuen din til neste nivå med unike spisebord fra Bolia.


Se hele sortimentet, hvor du finner unike designmøbler i flere fasonger og størrelser. Hva med å fornye et gammelt bord? Her er et knippe spisebord som skiller seg litt ut fra mengden.


Hvis du våger å male gulvene hvite vil rommet virke lysere og større. Stilrent grått spisebord m.

Familien Karlsson famlet seg gjennom nyanser av grått før de fikk øynene opp for lyse og friske farger. Først malte jeg stuen i grått , men ingenting stemte, jeg ble nesten litt nedstemt av den fargen. Tidligere var jeg litt feig når det gjaldt farger, og jeg kledde meg for det meste i svart også.


Uansett hva du skal male , er det smart å vaske med Jotun Husvask først. Male spisebord grått. Dette fjerner fett og smuss, og du unngår skjolder i malingen. Det var mange merker på kommoden vår, så vi slipte først med et litt grovere sandpapir og med et fint sandpapir (f.eks.


180) tilslutt. Dette gir en jevn overflate til malejobben videre. Deretter ble det malt på samme måte som stolene. Ileggsplaten ble vasket og grunnet. Arkene ble revet opp i biter,.


Bordplaten vil jeg beholde i trefnge. Jeg har lyst å male dem i en annen farge. Men om du ønsker et grått bord uten at det brune lyser gjennom så er det. Grått passer godt til naturtonene og de beige fargene som har preget norske interiører de siste årene, tilføyer Visdal.


Hun mener det er lettere å male enn å bytte møbler.

Mal derfor veggene i en nyanse. Ellers kan det også være veldig stilig å male et møbel eller to i f. Eller så er jo grått alltid safe, da, hvis du finner en fin. Innendørs Hvordan male fliser?


Du kan velge blant et stort vell av farger, og skjule uønsket dekor på en enklere måte enn ved å rive og flislegge på ny. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi ble så glad i blåfargen at vi bestemte oss for å male også veggene i spisestuen med den, noe vi ikke har angret på et sekund. Det kalde uttrykket er helt borte. Nå blir også resten av veggene i stuedelen oransje, for å myke opp den delen av rommet, understreker Kristine.


Velg malerulle ut fra det underlaget du skal male på: Skal du male en vegg med struktur, f. Hvis du skal male på glatt filt eller vev, er en rulle med finere finish bedre for å oppnå en glattere struktur. SHABBY CHIC Bord 1Børstet Grått - Spisebord. Shabby Chic er navnet på en innredningsstil som ble skapt av en interiørarkitekt på slutten av 80-tallet.


Jeg synes det er tull å male om hjemme hele tiden. Det naturlig grå og værslitte treverket er et drømmebilde for mange. Du kan for eksempel male med den samme fargen som du har på en fondvegg et annet sted i rommet. I dette huset går ulike rosanyanser gjennom boligen som en rød tråd – enten det dreier seg om møbler, vegger eller små drypp av farge som rundt klokken. Se så fin helheten blir!


Endelig kan vi male og pusse opp som vi selv ønsker#128516; Jeg lurte på om noen kunne hjelpe meg litt ang. I stua er det lysegrått gulv. Det er mye lys i stua. Veggene er hvite (ikke kritthvitte). Jeg ønsker å male veggene da jeg har hatt hvite vegger i alle leilighetene jeg har leid tidligere, og er litt lei.


En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste. En av de enkleste måtene å oppnå dette på, er å male en fargerik fondvegg. Fyldige brun- og okerfager er her blandet med bleke sjatteringer på veggen for å skape en iøynefallende og flytende fargeeffekt.


Dette er en smart måte å gjøre spisestuen mer interessant på, spesielt hvis det er begrenset med plass, eller du bare vil male én. Med et spisebord som kan utvides kan du spise en intim og koselig frokost for to om morgenen og invitere venner på kortspill om kvelden. Et bord som vokser med oppgaven gir deg plass til både maten og menneskene du er glad i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg