fredag 28. september 2018

Male plastbåt

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Båten har aldri vært malet om eller pusset opp. Det er ikke noe treverk i båten. Tenkte male både innvendig og utvendig.


Skal i tillegg kjøpe ny vindskjerm da en idiot klarete ødelegge denne i sommer.

Takk for alle svar frem til nå. Før arbeidet begynner er det tilrådelig å tildekke alle områder som ikke skal males med løsemiddelresistent plast. Dersom skroget er påført bunnstoff, må hele dette området tildekkes for å forebygge søl, støvansamling og annet som vil hemme bunnstoffets effekt. Her finner du enkle arbeidsbeskrivelser for hvordan du pusser båten.


Både gjennom filmer for en del av tingene du skal gjøre og. Grei den, men da må du pusse allt som skal males først, ellers får ikke malingen heft. Gidder du dette anbefaller jeg at du først maler med gelcoat, så topcoat.


Er fullstendig amatør på området, og vet ikke hva som lønner seg.

Er ute etter den enklest mulig måten. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on. Logg inn for å følge dette. Male plastbåt innvending.


Påkrevd malingsmengde er avhengig av hvor stort areal som skal males. Mål avstanden fra vannlinjen til dekket og multipliser denne med båtens lengde. Multipliser så med to og legg til arealet av akterspeilet.


Siden båter har ulike design, gir dette naturligvis bare et overslag. FLUKT er moden for et aldri så lite skjønnhetsløft. I den forbindelse blir det snakk om å male om hele båten utvendig.


Dekk og overbygg - som jo er det enkleste å male - er jeg ferdig med. Skroget derimot er det mere styr med. Siden det også er næmere saltvann så kreves det også mye mere av grunnarbei skal det bli vellykket. Dette er en rask veiledning for hvordan du selv enkelt og vellykket kan reparere din glassfiberbåt ved hjelp av 105K - West System Reparasjonssett for glassfiberb.


Men å male en plastbåt det kan jeg lite om. Rødfør deg i den ordentlig fargehandel er mitt råd hvis ikke andre her har noe å bidra med. Dagens RANA-båter bygges med basis i vår tradisjon, men er videreutviklet i pakt med de ønsker og krav den moderne tid og dagens båtfolk har.

Skal støpe opp et mindre hull i en åpen glassfiberbåt og reparere noen små sårskader. Fargen er da kun ment som et isolerende lag for reparasjonen og som pynt under vannlinjen. Vi snakker ikke om tradisjonellt slipende bunnstoff, dette vil jeg ikke bruke. Til påføring av to-komponent polyuretane lakk anbefaler vi rulle nr.


C (skumrulle, består av gjennomgående skum, og er avrundet i enden) eller nr. Ved å vedlikeholde malingen beskyttes båten bedre og den beholder sitt flotte utseende. Denne videoen vil vise trinn for trinn hvordan du påfører 2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg