fredag 7. september 2018

Fargekart ncs

Ta gjerne kontakt med oss om du øsnker. En kode representerer en spesifikk fargeresept og beskriver fargen visuelt. Nå kan du som bruker av Archicad og Revit få Jotuns fargepaletter direkte i ditt prosjekteringsverktøy.


Våre fysiske fargekart kan du se, bestille og få gratis tilsendt her. Studer fargene og kolleksjonene og finn dem igjen i Jotun Digital Colour Palette du kan laste ned gratis nedenfor.

Du finner versjoner både til Mac og PC. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på.


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Ingen elementærfarge har visuell likhet med noen av de andre elementærfargene.


Altså første ledd i koden er lik, mens andre ledd kan varieres. Gjøco kan ikke stå til ansvar for fargeavvik.

RAL benyttes i dag på mange områder, blant annet ved lakkering. RAL består av nummer som tilsammen identifiserer fargen. NCS -koder som verktøy. Konverteringstabell med NCS. Denne hjemmesiden bruker cookies til trafikkmåling.


Sto har en rekke ulike fargekart og fargevifter som er tilpasset ulike behov, og som enkelt viser hvilke muligheter som finnes når det gjelder fargesetting. Webers fargekart inneholder standardfarger for sluttpuss og maling. Vi har ulike gjennomfargede sluttpusser i et bredt fargespekter, og flere av disse er pumpbare. Fargekart - Fargegrupper. Malings- sortimentet inneholder forskjellige murmalinger på basis av kalk, kalksement, sement, silikat eller silikonharpiks.


Husk at fargekonvertering ofte ikke er nøyaktig. Nytt fargekart med farger som passer på vegg sammen med dine personlige interiørdetaljer, på lister og dørkarmer samt nye bruktfunn. Se fargekolleksjonen.


Møbler til skole, barnehage, kontor, konferanserom og helsesektoren. Vårt klassiske fargesystem StoColor System består av 8farger. Vi utvikler kontinuerlig nye fargevifter og -systemer tilpasset tidens trender.

Velg fargekart og fyll inn leveringsadresse. Det er helt nødvendig å ha et nøyaktig system som beskriver fargen entydig. Ber du en skoleklasse fargelegge en kjole r. Dempede pasteller, klare farger og milde nyanser. Fra lysest hvitt til mørkeste svart. Uansett hva du skal male og hvilken farge du er ute etter kommer du til å finne den i noen av våre fargekart , spesielt utvalgte til å male interiør.


JOTUN FARGETRYGGHET Visste du at alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter? Huset er ikke ferdigbehandlet før grunnmuren er malt, og du vil ofte oppleve at murfargen er den viktigste tilleggsfargen du velger. Den forankrer huset i terrenget, og skaper en fargebro mellom huset og omgivelsene.


Quick Bengalack gjør det enkelt å gi nytt liv til dine favoritter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg