torsdag 6. september 2018

Engangs tisselaken

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! De fleste barn blir tørre og slutter med bleier i alderen 2-år. Jeg tenker det er greit å ha engangs stelleunderlag eller engangs tisselaken til å ha med på tur å bruke på offentlige stellebord. Og også i de verste bæsjetilfellene hjemme kan det være greit å bruke sånne oppå stellematta men de jeg fant på apotekvar nesten 1kr for stk! Hvor kjøper dere tisselaken og er det best å bruke engangs eller sånn man vasker?


Jeg trenger til bedside-crib og vugge, men finner lite engangs på nett. Respira laken er vanntett og pustende. Det puster ganger mer enn tradisjonelle inkontinens laken. Det ser ut som et helt vanlig bomullslaken så ingen vil kunne se at man har et såkalt tisselaken i sengen.


Brukes som underlag hvor det er risiko for urinlekkasje. Madrassbeskytteren har en superabsorberende kjerne og Odour Protection, noe som gir optimal. Kjøp DryNites BedMats 7stk 78cm x 88cm hos Vitusapotek.


Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter. Passer både til sprinkelsengen og sengen. Plasseres på tvers under et formsydd laken. Vi tilbyr engangssengetøy, engangshåndklær, samt ordinært, vaskbart sengetøy og håndklær til overnattingssteder.


Vi har også slitesterke beskyttelsestrekk ( tisselaken ) til madrass, pute og dyne og puter og dyner ment til institusjonsbruk. Må skifte på senga etter hver lekasje og har tisselaken under, hvilke tisselaken er billigst? De må dekke hele madrassen i sprinkelsenga da han skifter sovestilling ofte og kan ha rumpa hvor som helst i senga.


De aller fleste tisselaken er for sprinkelseng. Men det hørtes nå veldig lite ut det du har kjøpt da. Muligens beregnet for å ha kun midt på madrassen.


Sparkjøp har forøvrig for større senger. For noen år siden hadde de også som metervare på Princess, men om de har det nå vet jeg ikke. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet.


Engangs tisselaken

Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom m. Besøk et varehus eller våre nettsider. Den lille barnebutikken. Er det noen av dere som vet hvor jeg kan finne tisselaken.


Eldstegutten vår har sluttet med bleie på natten. Det har gått fint lenge, men nå de siste to nettene har han tissa i senga. Vi har hatt sånne vanlige tisselaken med frottè frempå og plast bak, men disse sklir liksom litt i løpet av natten. Beskytter madrassen for urin og forlenger madrassens levetid.


Madrassebeskytteren er i blå plast og har elastisk bånd rundt kanten. Tena bed underpad heter de :) fåes på apoteket i forskjellige str. De bruker jeg når snuppa ligger litt naken, og noen ganger på stellebordet istedenfor håndkle. De er mye mykere enn disse libero engangs.


Hvis barnet sover i egen seng fra starten er det nok like greit å bruke tisselaken ja.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg