torsdag 20. september 2018

Jotun lady maling

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.

Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio!


Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Gi oss en tilbakemelding og bli med i trekningen av et gavekort på LADY - maling til en verdi av 5kr.


Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun.

Kjøp på nett eller i butikk. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling , Vegg, Vegg, Innendørs,. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Vi har det du trenger av veggmaling og grunning.


Velg fra et stolt utvalg maling fra leverandører som Jotun og Scala. Malingen gir en flott silkematt overflate uansett lys og lysvinkel. Maling er noe av det Fargerike er mest kjent for. Dette er en vannbasert maling til veggflater som får en litt tøffere behandling. Lady vegg hvit base 2. Malingen er lett å arbeide me tørker fort og gir et meget godt sluttresultat.


Glansgrad Silkematt 10. LADY finnes i en rekke kvaliteter tilpasset ulike behov. Når du maler med LADY vil du alltid oppnå et vakkert sluttresultat, både når det handler om farger og finish! VAKKER, MATT OG ROBUST LADY Wonderwall har blitt enda mattere og lar fargene komme til sin rett. Produktet kan brukes på malte veggflater, panel og detaljer.


Jotun Spesialrens for gulnet panel liter. Dette gjør det enkelt å få et jevnt vakkert resultat.

Jotun tilbyr også gratis utsendelse av alle sine fargekart. Den har ekstra gode heftegenskaper og dekkgaranti, maks strøk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg