mandag 10. september 2018

Drygolin dør og vindusmaling

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn Dør Og Vindusmaling.

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Malingen har rask tørk så du rekker to strøk på en dag. Butinox Futura Dør og Vindusmaling er en dekkende utendørs maling som er spesielt egnet til høvlet treverk som for eksempel vinduer, dører, staffasjer, hagemøbler, gjerder og andre detaljer utendørs.


En meget værbestandig maling spesielt tilpasset for høvlet treverk. Det er ikke angrerett på maling som er blandet i en ønsket farge. Vær derfor nøye med å spesifisere hvilken farge du ønsker!

I feltet Fargekode skriver du enten fargenavn eller fargekode (F.eks. NCS-kode). Meget værbestandig dekkende trebeskyttelse til utendørs behandling. Flyter godt ut og etterlater ikke penselstriper. Inneholder filmkonserverende middel som motvirker svertesopp på overflaten.


Til impregnert og u impregnert, nytt ubehandlet og tidligere behandlet treverk utendørs. Opus Dør - og Vindusmaling hvit liter. Drygolin Vindu og Dør Maling. Suveren heft, finish og rask tørk.


Effektiv mot svertesopp og forsterket med UV Block for lengre farge og glansstabilitet. Se vårt utvalg av dør - og vindusmaling. Velegnet for takrenner osv.


Da har du et resultat som vil vare i mange år fremover. EKSKLUSIV DØR - VINDUSMALING. Tilgjengelig i og liter.


Mesterens dør og vindus maling , eksteriør: Vannbasert maling forsterket med polyritan til bruk på trevinduer, lister og dører.

Tørker raskt, ripebestandig og utmerket glans. Oljemalingen inneholder også filmkonserverende middel som hindrer utviklingen av svertesopp og alger. Dette er en ferdigblandet hvit maling klar til bruk. Den har suveren heft og finish.


Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind. Kjøp på nett eller i butikk. Se utvalget av maling. Butinox Futura Maling har meget god værbestandighet og holdbarhet, i tillegg til langvarig farge- og glansstabilitet. Høy glans og UV-block gjør at huset beholder det nymalte utseende lenger.


Fremtidens oljemaling som tørker raskt - strøk på en dag! Jotuns beste utendørsmaling. Se beste pris på Butinox Futura Dør og Vindu (liter). Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Maling, Lister og Karmer,. Kommer i glansgrader og 70. Ekstremt værbestandig beskyttelse. Spesielt effektiv mot svertesopp og alger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg