torsdag 6. september 2018

Dosett med alarm

Ta priskalkulatoren og få et pristilbud på boligalarm innen minutter. Alarm for det smarte hjemmet. Full kontroll - uansett hvor du er. Trygt og sikkert alarmsystem. Kontakt oss på nett eller ring oss.


Trygghet, kvalitet og ekspertise.

Få pristilbud på en alarm som passer deg. Mange har av ulike grunner problemer med å huske når de skal ta sine medisiner eller vitaminer. En pilleboks med alarmfunksjon kan løse dette.


Pilleboksen har kammer. Ved bruk av mange legemidler på samme ti er det godt å ha hjelp av en dosett eller doseringseske for oversikt på hvilke legemidler du skal ta til hvilken tid. Velg størrelse og antall rom ut fra hvor ofte og hvor mange legemidler du tar.


Her finner du også fine pilleesker til å ha med på reise eller mindre lommeformater til å ha i vesken. Medisindosett med alarm som minner deg på å ta medisiner.

Inntil alarmer pr døgn. Utstyrt med separate rom som er merket med ukedag i front. Vippelokk for enkel åpning. Toppen sitter på plass ved hjelp av magnet og løftes av ved påfylling.


De fleste av våre doseringsesker holder til en uke. Det kan være lurt å investere i store doseringsesker eller to sett med plass til dager da det vil være med. Pris NOK 15inkl. Dosett - Skuff - kammer. Den elektroniske medisindosetten kan settes opp via MedMinder web-side.


Hver boks (en per ukedag) kan igjen deles opp i fire mindre adskilte rom for dine daglige doser. Curebits er utformet som en elegant doseringssylinder. Tiden vises i timer og minutter.


Priskalkulatoren gir deg en anbefalt alarmpakke på under min. Nordens største utvalg av tilbehør til hjemmeelektronikk. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke Farmasiet.


Denne pilleboksen som er i lommestørrelse eller så kan den henges rundt halsen i medfølgende bånd.

Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av.


Wellvitas dosett med larm ställs in så den piper vid önskat tidpunkt. Med denne dosetten fra Seagull glemmer du ALDRI å ta medisinen din igjen. Med alecto ACP-kan du sätta in alarm upp till gånger varje dag då larmet tjuter och talar om för dig vilka mediciner som du skall ta.


Du kan med hjälp av denna mäta din puls och även använda den som en bordsklocka.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg