fredag 28. september 2018

Fargerike malerier

Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Store fargerike malerier. I tillegg til mange forskjellige motiver har vi også store fargerike malerier. Velg blant røde malerier samt gule og grønne malerier.


Let blant fargerike malerier i mange forskjellige nyanser og velg maleriet som passer deg best! Kort sagt, malerier for alle - og enda til overraskende gode priser.

Gi stuen et snev av store, fargerikeoljemalerier og litografier iøynefallende. Også barnas rom får nytt liv med den vakre, fargerike malerier fra vår store auksjon markedet. Fargerike malerier Julegaver. Når det skal sies har jeg alltid tegnet og malt. Maleriene mine er store, fargerike akrylbilder.


Jeg synes det er vanskelig å skulle skrive hva jeg maler og hvordan, for det er så mye forskjellig! Marianne Aulie er en norsk samtidskunstner, kjent for sine malerier og performancekunst. Aulies store, fargerike og uttrykksfulle malerier utforsker kunstbevegelsene neo-ekspresjonisme, actionmaling og neo-pop.


Aulie er også kjent for sin kontroversielle performancekunst og markedsføring for å synliggjøre sitt arbeid.

Får hun anledning til å gi bort et av sine fargerike malerier til noen som sliter og har det vanskelig her hjemme, sammen med et oppmuntrende besøk, gjør hun også gjerne det. Marianne har selv følt på kroppen hvordan det kan være når livet butter i mot. Hva er vi mennesker om vi ikke er der for andre som har det vanskelig?


Vi tilbyr alt fra abstrakte, fargerike , sorthvite oljemalerier til malerier i flere deler og i forskjellige størrelser. Håvard Vikhagen stiller ut nye, fargerike malerier på Studio Hugo Opdal Flø. Flotte farger og nydelige skikkelser. Litt avskalling på den ene rammen ellers feilfri.


Det luftige motivet av ballonger som svever inn i en sommerhimmel gir et godt hint til interiøret i resten av huset. Jeg maler abstrakte akryl malerier på lerret, også på bestilling. Noen kan også gi et dypere budskap for refleksjon. Om det er fargene, motivet, budskapet eller energien i maleriene som treffer deg mest, det er opp til deg. Jeg håper at bildene gir deg noe.


Du må ha et aktivt abonnement for å lese videre. Det er ikke mange måter som er bedre å gi et rom personlig preg på enn med malerier. Kjøp digital tilgang her. Vi har brukt malerier for å dekorere våre boliger i århundrer, og vi kommer helt sikkert til å fortsette med det lenge ennå.


Her hos Chilli finner du er meget stort utvalg av malerier , med mange ulike motiver. Leter du etter billige Abstrakte malerier på nett? Er du på jakt etter glede og farger, har vi fargerike , abstrakte bilder og flotte pop art-inspirerte trykk som utgjør fine blikkfang.

Velg mellom fotografier av blomster eller idylliske scener, kunsttrykk eller tradisjonelle malerier. Mellomrommene er tittelen på Bomans utstilling og hun viser både tegninger og malerier , mens Vibeke Jerkaas prosjekt Feel free inneholder installasjoner og malerier. Jerkaas jobber både med design, illustrasjon, foto og maleri, og utforsker grenselandet mellom kunst og kommunikasjon.


Utstillingen står frem til 2. Vi tilbyr et brett sortiment malerier i forskjellige størrelser og motiver. Vi ønsker at alle skal finne noe de liker i våres nettbutikk og tilbyr alt fra fargerike malerier til enkle sorte og hvite malerier , abstrakte malerier og malerier med tydelige motiv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg