mandag 24. september 2018

Erik bagger vinglass

Vi har et bredt utvalg av barutstyr til ditt serveringssted. Glass, utstyr og småmaskiner. Vi har også bardisker, storkjøkken og interiør. Vanadium rustfritt stål. Se utvalget av vakre vinglass.


Rask levering, ferdig tollet.

Handle online - tollet og klart til levering! Gode priser og rask levering! Erik Bagger er en dansk gullsme industrial designer og gründer.


Designen er klassisk og tidløs skandinavisk med en twist, og produktene skal symbolisere liv og lykke i hverdagen. Produkter for merkevare ERIK BAGGER for Jernia. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter hvitvinsglass eller andre produkter så har vi et stort utvalg.


Se vårt utvalg glass fra seriene Crispy og Signature her i nettbutikken, eller besøk din nærmeste Designforevigbutikk.

Dette omfatter alt fra vinglass og ølglass til vanlige vannglass. I kategorien finner du også spesialglass til cognac, whisky, martini og champagne. Vinglas - Find vinglas til enhver anledning. Køb rødvinsglas, hvidvinsglas, champagneglas og snapseglas hos Imerco.


Find gode tilbud på kendte mærker. Serve water with simplistic sophistication with the Signature Rocket. This carafe has been crafted from elegant mouth blown eco-friendly glass. Vin glass fra EB, stå i Orginal eske. Hva skjuler seg bak trenden?


Finn laveste nettpris her. Det er våres klare misjon å kombinere kultur og moderne design i kunstindustrien og dermed skape større inn- hold i produktene. Grand Cru-seriens vinglass innfrir selv den mest kresne vinnyters forventninger til glassets form, størrelse og balanse. Stramt og stilrent design til edle dråper og hyggelige selskaper.


Kjøp på nett og få rask. Art nr Navn Kampanje tom 24. Se hele utvalget her! Sammenlign pris på glass.

Vi hjelper deg å velge ølglass, vinglass , champagneglass, rødvinsglass, hvitvinsglass, whiskyglass - blant 4varer. Alle produktene lages i ECO FRIENDLY krystall, som gjør at du kan kombinere både estetikk og miljøvennlige produkter. Frederik Bagger er nytt, fresht og en fremoverlent produsent av klassisk design. Eva Solo Riesling vinglass , cl 28NOK. Limelight vinglass , klar 59NOK.


Allerede som 2-åring satt han på fanget til faren og tegnet sine første skisser så man kan si at det alltid har vært en lidenskap for det kreative. Det som fantes av vinglass , champagneglass og glass generelt var for kjedelig, det stakk seg ikke frem. Etter kun to uker hadde over 3mennesker forhåndsbestilt produktene hans. Hev smak og opplevelse med riktig vinglass. Kombiner funksjon med førsteklasses design og kvalitet.


Hos oss finner du vinglass i alle stiler og til alle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg