tirsdag 20. oktober 2015

Muvs tilbords

Muvs tilbords

Brukernavn: Passord: Glemt passord? Tilbords har 1franchise butikker og en sterk vekst i sitt marked. Ledelsen har valgt å benytte Muvs for å etablere en felles prestasjonskultur i kjeden og de har integrert Muvs med kjedens kassesystem DataNova. Slik ser alle butikker alle prestasjoner hvert minutt. Plattformen fungerer godt enten bedriften velger å integrere Muvs systemet med eksisterende kassesystemer eller CRM systemer, eller om man velger å benytte plattformen for undersøkelser, sekundering og dokumentering.


Muvs tilbords

Under viser vi tre eksempler på kunder fra kjeder og fra salgsoranisasjoner. En feil har oppstått. Takk for at du besøkte vår butikk og tar deg tid til å besvare undersøkelsen. Hver uke trekkes en ny vinner av et gavekort til en verdi av kr.


Muvs leverer tjenester til flere ulike kundesegmenter og bransjer og benyttes i dag innenfor kjeder, bank, eiendomsmeglere og finans. I Tilbords vet de hva som er en god prestasjon. Kjeden benytter måle- og utviklingsverktøyet Muvs som er direkte linket mot kjedens kassasystem Datanova. Slik synliggjøres og deles gode prestasjoner i kjeden hvert minutt.


Muvs tilbords

De beste viser vei for flere og medarbeiderne er involvert i mål og måloppnåelse. Bruk av Cookies (informasjonskapsler) på tilbords. Nettstedet vårt benytter cookies for at du skal kunne logge deg inn på siden, for at du skal kunne handle varer i nettbutikken og for trafikkanalyse slik at vi kan lage en super nettbutikk for deg. Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Nettbutikken med alt du trenger av interiør. Kun 2- dagers levering, alltid fri retur i butikk og du kan betale med Vipps eller Klarna. Kombiner tekstil, puter. Tilgjengelig informasjon kunnskap og gode opplæringsplaner er essensielt Muvs bidrar til at kunnskap og informasjon deles raskt og at rutiner og.


Legetøj, EL og Benzin køretøjer, spilleborde m. Kitchen Doors Home Design Ideas, Pictures, Remodel and Decor Houzz. The largest collection of. Vi gir deg nyheter, underholdning, været, og det siste innen temaene du er interessert i. Velkommen til 1Lokal for Trondheim.


Her finner du en komplett oversikt over alle bedrifter på stedet samt lokale nyheter og værvarsel. Er det en bedrift i ditt. Saint Louis United States,on a server with the IP: 174.


Muvs tilbords

HTTP-huvuden på tillbords. Mountain View United States,on a server with the IP: 208. This report is the estimate value of jerrylatta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg