torsdag 29. oktober 2015

Holmegaard perfection vinglass

I vårt omfattende utvalg til servering finner du både kjente og nye merker! Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Gode priser og rask levering!


Holmegaard perfection vinglass 32cl. Perfection rødvinsglass stk.

Et rødvinsglass som gir deg en fullstendig vinopplevelse. Tom Nybroe har laget vinglasset med fokus på den optimale behandlingen av vin. Skjenkelinjen i glasset gjør det enkelt å helle til glassets bredeste punkt.


Ved hjelp av skjenkelinjen i glasset er det enkelt å helle til glassets bredeste punkt, hvor vinen har de beste betingelsene for å utfolde smaks- og duftnyanser. I glassets konstruktion illustreres skænkelinjen, der giver serien et elegant strømlinet udtryk. Glassets er formet med en liten vinkel som klart viser hvor høyt i glasset vinen skal skjenkes.


Knekken, som hvert glass er designet me fungerer som en skjenkelinje som indikerer hvor vinen får størst overflate, og dermed best betingelser å utvikle seg i. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet.

Kjøp på nett og få rask levering. Lekre og Morsomme Glass til Drinker og Vin. JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Den prisbelønnede serien har en rød trå alle glassene har en praktisk sjenkelinje som gir serien et stramt og moderne uttrykk.


Sommelier-glasset på cl er skapt til store, kraftige viner som utfolder sitt potensial med en effektiv lufting direkte i glasset. Norges største utvalg av design for ditt hjem. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. I glassets form illustreres skjenkelinje, som gir serien et elegant strømlinjet uttrykk.


HOLMEGAARD PERFECTION , RØDVINSGLASS. Gi deg selv og gjestene dine en fullendt vinopplevelse. Vi hjelper deg å velge ølglass, vinglass , champagneglass, rødvinsglass, hvitvinsglass, whiskyglass - blant varer. Tidlös design av högsta kvalité.


Design With Light Lysestake Til. Finn laveste nettpris her. Eksklusive tilbu alle nye varer, inspirasjon og mere til - direkte til innboksen din.

Det er helt uforpliktende, og du kan slutte å abonnere når som helst. Selges parvis for 10- eller 15- for alle. Velg vinglass ut fra det som er viktig for deg, så blir det også riktig for deg! Klikk her for å få kr rabatt!


Søk etter holmegaard vinglass på Kelkoo. Sammenlign tilbud på holmegaard vinglass fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg