torsdag 22. oktober 2015

Bilderamme 20x25

Bilderamme 20x25

Her har vi samlet de rammene som passer til bilder i størrelsen 20xcm. Leter du etter en vakker ramme i en trendy farge eller en elegant fotoramme i svart lakkert tre? Da har du kommet til riktig sted! Bla nedover og finn det du leter etter i vårt brede utvalg. En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe.


Ram inn alle de små og store øyeblikkene i livet, og omgi deg med minner som betyr noe. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x18. Rammer til bildene dine. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Stort utvalg fotorammer.


Mange størrelser i både rammer og passepartout. Fotorammer – finn en ramme med passende mål. Sett ramme på dine beste bilder og la dem stå fremme så du kan se dem og bli inspirert.


Bilderamme 20x25

La opplevelsen fra bildene. På jakt etter en fin ramme til et bilde? Vi tilbyr mange rammer som beskytter og gir bildet den utsmykningen det fortjener. Se alle våre rammer her.


En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Dette skaper et flott og kreativt uttrykk. De kan plasseres både horisontalt og vertikalt som gjør det enkelt å gjøre den kjedelige veggen om til et blikkfang med historie. Elegant bilderamme fra Eichholtz i nikkel og glass, med bred passepartour i hvit og sor.


Bilderamme 20x25

Vis frem minner og det du er glad i med vårt store utvalg av rammer. I Møbelringen finner du butikkrådgivere som er interessert i møbel, som kjenner trendene i markedet, og som. Hos oss er valgmulighetene mange. Det er mulig en må kutte bort noen millimeter av bildet for at det skal passe i rammen. Lysåpning 17x2cm.


Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber. Et bilde ser ekstra fint ut på veggen. I våre butikker finner du rammer for enhver smak, og en passepartout gir bildet ditt det lille ekstra.


Bilderamme 20x25

Flott bilderamme , bordmodell. HORN PHOTOFRAME RING BROWN 20XCM. Tøff ramme av bøffelhorn med krom detaljer, brun. MIRROR PHOTO FRAME SMOKE S 10XCM. Nydelig bilderamme , fylt med diamanter Hyggelig tekst for deg som ikke har rukket å finne det rette fotoet enda.


Lignende produkter fra. Gjør hjemmet lekkert med rammer fra Nfoto! Metallskilt formet som et hjerte, med skrift: Man skal ikke plage andre man skal va.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg