fredag 30. oktober 2015

Storeys veggfornyer

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Selges i ruller á 10mog 30m(Bredde: 1m).

Veggfornyeren er laget av en glassfiber- og lateksblanding. Nyans Cover er en miljøvennlig veggfornyer (uten polyester) med glassfiberkjerne og mineralbestrøket overflate. En miljøvennlig veggfornyer som sletter ut ujevne underlag.


Den glatte overflaten er klar for tapetsering eller maling. Vi la veggfornyer og resultatet ble bra. Men det ble ikke så veldig billig. Limet er veldig dyrt og det går mye av det.


Fort gjort å kun regne kvm-pris for selve recover-tapeten ( veggfornyer ) og da ser det bra ut, men limet øker prisen betraktelig. Storeys har to, den ene er en meter bre dekker godt, men litt sprø, vet jeg.

For å sikre et optimalt sluttresultat anbefales det å sette opp en høyde eller to, for å se resultatet etter det er tørket, før oppsettingen kan fortsette. Ved større nivåforskjeller i underlaget anbefales det å sparkle før oppsetting påbegynnes. Noe sparkling må til dersom det er store ujevnheter og hull. Les også: Skal du legge tapet? Slik får du et best mulig resultat.


En overmalbar duk av glassfiber med tekstur som erstatter helsparkling av tak og vegger og gjør underlaget klart for ny tapetsering eller maling. Det er enkelt å bruke veggfornyer. Dersom du har strukturer på veggen, vil de fort bli synlige gjennom veggfornyeren.


Jeg forsøkte veggfornyer gang - aldri mer, bare tull (min erfaring, andre har selvsagt bedre erfaringer). Dersom det er snakk om ny vegg, må du uansett sparkle skruer og skjøtene mellom. Overmalbar tapet er et alternativ dersom du ønsker å male veggene og gir ubegrensede muligheter i valg av farger. MAXBO tilbyr både tynne, tykke. Storeys Veien fra fiskebeinsmønster til slett vegg er raskere og enklere enn du tror.


Ved å bruke renoveringsduk kan du i løpet av et par timer være kvitt den utdaterte og mønstrede glassfiberstrien, og samtidig få et perfekt underlag for maling eller tapet. Den har en tykk duk med noe porøs overflate for å inneha den dekkende. Skjønner at helsparking er det beste og så tapetsere, men ser det finnes litt tykkere veggfornyere som gjør at man slipper denne prosessen. Har dere noen erfaringer om hvilke type veggfornyer jeg bør benytte meg av? Geometriske og grafiske mønstre raser oppover listene.


Fra det spenstige, tidløse, til det nøytrale - i ulike design, farger og uttrykk.

Med geometri kan du skape moderne rom med tøffe detaljer. Med det vakre tapetet Saffiano fra Storeys , skaper du tøft blikkfang i rommet. Tapet er noe som gir rommet et helt eget og spesielt inntrykk. Vi har et bredt utvalg av tapet i forskjellige mønster og farger, slik at du enkelt skal finne noe du. Etter å ha klint på første lag med maling på Storeys veggfornyer (en stiv og tykk glassfiberaktig tapet som kan legges utenpå gammel tapet fremfor å helsparkle vegger) ser jeg til mitt store nervesammenbrudd at det er enkelte steder med luftbobler under tapeten.


I denna film sätter jag upp easy-cover med ett ekologiskt lim från Byggfabriken i Malmö. Dette produktet monteres med vanlig tapetlim eller fyldigere lim hvis underlaget krever det. Den er litt for porøs, og den må tørke minimum timer mellom første og andre strøk maling. Dersom du er for rask kan du få problemer med å få andre strøk maling til å feste seg til første strøket. Jotun slettvegg forgrunnet.


En forgrunnet duk som gir en vakkert slett resultat på vegg og i tak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg