torsdag 8. oktober 2015

Sigdal kjøkken åpningstider

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Kom og se kjøkkenutvalget vårt. Vi har flotte utstillinger med kjøkken , bad og garderobe, slik at du kan se spennende løsninger til din nye innredning!


Få gratis og uforpliktende tilbud. Vi er åtte ansatte i butikken som står klare til å hjelpe deg med kjøkkendrømmen! Studio Sigdal Kongsberg.

Vi er en stolt forhandler av norsk kjøkkenkvalitet og våre eksperter står klare for å. Det finnes to måter å kjøpe det kjøkkenet du drømmer oDu kan spare f. NB: Dager hvor banen er stengt vil evt. Du kan få kjøkkenet nå, låne hele kjøpesummen og betale det samme beløpet pr. Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem.


Alle andre dager og tider etter avtale. Når du velger Sigdal er du garantert kvalitet!

Vi i Sentrum Bygg ikke bare forhandler Sigdal Kjøkken , vi kan Sigdal - kjøkken. Sigdal har kjøkken , bad og garderobe i go norsk kvalitet. Hver dag hjelper vi mennesker med å planlegge, tegne og designe sine kjøkken. Kjøp et malt kjøkken og bli med i kampen mot kreft #127872;#128151; For hvert malte kjøkken som selges i kampanjeperioden gir Sigdal et bidrag til Rosa sløyfe-aksjonen.


Hos Sigdal kan du velge hvilken farge du vil ha på ditt kjøkken. Akkurat nå har vi dessuten ekstra gode tilbud på malte kjøkken. Kom å besøk Trondheims største kjøkkensenter vis a vis Biltema på Tiller for en hyggelig kjøkken -prat!


Vi vil ønske Nordsjøkjøkken velkommen som ny kjøkkenleverandør for Alta Kjøkken og Interiør AS! Etter en lengre prosess er vi endelig i gang med salg av Nordsjøkjøkken hos Alta Kjøkken og Interiør. Nordsjøkjøkken føyer seg inn i rekken av kvalitetsmerker på kjøkken , bad og garderobe ved siden av Sigdal og Drømmekjøkkenet. Her kan du enkelt tegne opp ditt nye kjøkken med vårt 3D-verktøy. Her får du en helt ny kjøkkenopplevelse med spennende kreative og digitale løsninger.


Begynn gjerne med å hente inspirasjon, finne din stil og samle prøvekort for fronter, håndtak, benkeplater og farger. På hvert sitt prosjekt, er kjøkkenmodellene Sigdal Scala og Mobalpa Kiffa Z-line er de utvagte kjøkkenmodellene følger med som standard i de nye boligene. Besøk oss gjerne i vårt utsalg i Nedre Eggedal ( Sigdal kommune, Buskerud) hvor vi har utstilt flere innredninger.


Ski Bygg leverer kjøkken til Magasinparken.

Våre åpningstider er: Mandag til fredag: 07. Sier du kjøkken til folk, vil nok de aller fleste svare Sigdal. En avdeling vi stadig fornyer med de nyeste modellene, samt at vi har flere utstillinger av våre bestselgere Scala og Herregaard. Konseptbutikken vår er basert på at kunden skal ha alle løsninger, farger, hvitevarer og tilbehør lett tilgjengelig. Vi har et Mudboar der kunden setter inn fargekoden på f. KJØKKEN BAD GARDEROBE.


Vi bygger kjøkken med plass for livet. Det utfordrer oss og setter krav til at vi setter oss inn i behovene til den enkelte. Modellen vil bli tilgjengelig i fire farger. Sakte men sikkert blir kundens drøm virkeliggjort i former og farger tilpasset hver enkelt kundes unike hjem.


Vi hjelper kunden raskt med å tegne opp kjøkkenet. Hver dag er vi med å realisere våre kunders drømmer, og hjelper dem å finne frem til det mest optimale kjøkkenet ut fra de behov de har. Se våre lekre kjøkkenløsninger her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg