mandag 19. oktober 2015

Butinox futura tilbud

Butinox futura tilbud

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Utendørs, 9L,. Drygolin Extreme på garasjevegg, år, ser selvfølgelig ny ut enda da det bare er to år siden den ble påført. Søk etter butinox futura på Kelkoo.


Butinox futura tilbud

En meget værbestandig dekkbeis som beskytter og forskjønner ditt hus. Gir et dekkende utseende med avdempet trestruktur. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra nettbutikker og fysiske butikker. Den er en vanntynnbar maling med meget god farge- og glansbestandighet.


Det gis års skriftlig garanti på farge og glans, og garantiseddel følger med produktet. Denne træbeskyttelse er til dig der vil holde dit træværk beskyttet og flot i mange år, hvor du får lange vedligeholdelsesintervaller. BUTINOX har utviklet maling hvor du bare trenger å bestemme deg for hvilket rom du skal male og i hvilken farge, siden malingen kan brukes både på slettvegg, panel og list, vi kaller det 3-i-1. En høyteknologisk maling med selvrensende egenskaper som gir et varig nymalt og rent utseende, samt effektiv beskyttelse mot sopp og algeangrep.


Kjøp Byggevarer butinox futura på Kelkoo. Den er vanntynnbar med en meget god farge- og glansbestandighet. OBS har tilbud på oljedekkbeis fra butinox , til 64- for liter. Har god erfaring med butinox futura.


Butinox Oljedekkbeis Hvit 3l. Produkter for merkevare BUTINOX for Jernia. BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN. Den lukter lite har, har meget god dekkevne og er lett å påføre.


Butinox futura tilbud

Det er ikke nødvendig å forbehandle med grunning, og oljebeisen gir ingen fiberreisning ved påføring. Oljebeisen trenger godt inn i treverket med sine spesialoljer for å motvirke oppsprekking, og i tillegg inneholder den film-konserverende middel mot svertesopp og alger. Dekkbeisen gir meget god værbestandighet og lang holdbarhet.


I tillegg gir den en ­varig nymaltfølelse og meget god farge- og glansstabilitet. Spesialmalingen gir en silkematt overflate som er lett å rengjøre. Malingen har god heft, er lett å påføre og dekker godt. Alti Futura ligger ved innfartsåren til Kristiansun med over butikker og gratis parkering. Se senterets åpningstider, butikkoversikt og gode tilbud.


Butinox futura tilbud

Den unikke teknologi får husets træværk til at fremstå som nymalet år efter år med samme smukke farve og glans. Sørsiden malte jeg på ny i fjor pga. NB bruk soppdreper som sprayes på før maling.


Har ikke noe svatsopp, det var en del for år siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg