tirsdag 6. oktober 2015

Henge opp gardinstang

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex.


Hvilke gardiner passer hos deg?

Mønstrede gardiner i ulike former. Dekorer hjemmet ditt med Cellbes. Gardinstang - Alltid mange varianter.


For å skape illusjonene av at vinduet er midtstilt et annet sted enn der det er, kan du henge gardinstangen utover vinduskarmen på den ene siden. For å få effekten av litt høyde under taket, kan du henge gardinstangen høyt over vinduet (nesten opp til taket). Alle gardinene fra Gotain sys med et multifunksjonelt bånd som gjør at du kan henge opp gardinene både på skinne og på gardinstang.


Når du har funnet ut hvilket oppheng du skal ha, se på tegningens piler hvilket punkt det skal måles fra (se tegning over). Lange høyder virker best.

Men hvordan skal de henge ? Interiørkonsulent Almøy påpeker at gardinene må ha nok stoff. Bruk nok tekstil så du ikke får to slips på hver side av vinduet. Med dampmaskinen vasker, stryker du og rengjør gardinene.


Sett en tråd på gardinene, så de får satt seg litt. Heng opp gardinene dine med en lekker og praktisk gardinstang. Valg av gardinstang er med på å gi et helhetlig uttrykk rundt vinduene dine. Vi har lange og korte gardinstenger og gardinskinner, som både er flotte å se på og enkle å henge opp gardinene dine på. Det blir litt verre å henge opp gardiner i det nye huset, for der er det så mange skrå vindu, kanskje blir det bare panelgardiner der, opphenget har jeg ikke tenkt på enda.


Huset blir ikke ferdig før utpå våren en gang, så vi har heldigvis god tid til finne ut av det. Hjørneskjøter brukes når du skal henge gardiner rundt eller i et hjørne. Om du ønsker å skjerme for lysinslipp fra sidene av vinduet monterer du en gardinstang med buete endestykker - veldig populært til lystette gardiner. Og om du skal henge opp gardiner på vanlig måte kan du smykke endene av stangen med et par fine endestykker.


Spennstenger tar få minutter å henge opp , og du slipper skjemmende skruehull om du ikke ønsker gardiner i sommerhalvåret. Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen. Ikke bruk gipsplugger til større ting som du ønsker skal henge lenge.

Skal du feste TV-en opp på veggen, bruk en solid treskrue og finn stenderen bak gipsen. Foto: Simen Søvik Vis mer. Skal du henge opp en TV eller store tunge gjenstander, bør du finne en stender på baksiden og bruke solide treskruer til å feste med. Med riktig valg av festemiddel kan du føle deg trygg på at det du henger opp blir hengende. Det er faktisk lett å henge tunge ting i en gipsplate!


Du kan velge mellom mange forskjellige festemidler når du skal henge opp noe i vegger eller tak av gips. Her viser vi deg noen av de vanligste krokene, skruene og pluggene. Større skjermer kan ha lengre avstand og veggfestene til disse er ofte tilpasset, slik at du kan henge skjermen i to stendere. Også flere av TV-produsentene lager originale veggfester. Samsung har et feste der du henger flatskjermen på veggen ved hjelp av en kevlarstreng.


Noe lik måten du henger opp et maleri. Stram skruen slik at ankeret ekspanderer. Men det finnes også større for eksempel mm. Ved mindre belastning er.


Finnes i alle størrelser, fra wire og opp til mm. Glider: Den delen som settes i skinnen for å feste gardinkrokene i. Hipp: Maskinsydde folder øverst på gardinen. Det er vanlig med tre legg, men også fire legg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg