tirsdag 20. oktober 2015

Grønne planter i krukker

Slik planter du i krukkene Nå er det tid for å plante ute på terrassen. Sommerblomster i krukker og ampler gir oss mulighet til å skape en frodig terrasse eller. Blomstrende balkongkasser, urner og potter pynter opp både ute i hagen og ved inngangspartiet, og en takterrasse midt i byen er som skapt for grønne planter , blomster og nyttevekster.


Det er enkelt å lykkes med krukkeplanting. En annen plante som er utrolig lett å ha i potte, eller krukke er buksbom.

Planten klarer det meste og passer ofte seg selv. Du kan nesten gjøre hva du vil med en buksbom. Den kan klippes i alle mulige fasonger, du kan plante den i krukker til utebruk hele året og den holder den grønne fargen året ut. Vi dyrker forskjellige grønne planter i tillegg til Eføy gjennom hele året på gartneriet. De to største kulturene er Sedum sieboldii og Muehlenbeckia.


Begge disse er flotte til utplanting. Dette er en vintergrønn plante som egner seg fint som markdekker. Den har i tillegg dekorative bær hele vinteren gjennom, noe som gir en vakker kontrast til det grønne og brune man ellers ofte har i hagen.

Kanskje kan du plukke noen kvaster av denne, for å pynte til vinterens selskapeligheter? Se årets nye krukker til terrassen Nå har vi fått inn mange nye flotte utepotter for sommersesongen. Pottene finnes i mange forskjellige former og fasonger.


Så nå har du mulighet til å få det ekstra fint på terrassen med frodige krukker. Pynt opp uteplassen din med grønne planter og blomster. Bare fantasien setter grenser for hva du kan gjøre ut av altanen eller balkongen din. Med store krukker og blomsterkasser kan du skape en frisk og grønn oase selv om du bor høyt oppe i etasjene midt i byen. Hvis du gerne vil have nogle krukker med planter , der er rigtig nemme at passe, skal du vælge sukkulenter.


Sukkulenter er nemme at holde og tåler udtørring. Blandt andet derfor er husløg en god plante til krukker. Det meste kan overvintres i krukker , hvis de har rett herdighet og plasserer et passende sted. Det viktigste er likevel at du tar høyde for plantens vekst når du velger potte, og at ikke planten er så stor når den plantes. Sådan dyrker du planter i krukker Krukker fyldt med frodige og farverige planter er noget af det smukkeste og de sætter kulør på haven på enhver årstid.


Her får du gode råd til dyrkning af planter i krukke. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment. Dekorer med detaljer fra Jotex. Sammenlign pris med oss! Vi lot oss inspirere av høst-tilbud på grønne planter , og fikk plutselig et helt nytt hjem.


Det ble kjempekoselig med grønne planter sammen med lys og noen nye krukker. På grunn av mange prosjekter ute, har vi ikke prioritert interiøret i huset vårt så mye i det siste. Tonje Bergh i Opplysningskontoret for Planter og Blomster til DinSide Bolig. Gode nyheter, kanskje, for dem som er født med ti tommeltotter som absolutt ikke er grønne.


Dette bekreftes av Ikeas hjeminnredningsekspert Camilla Gjerset. En takterrasse midt i byen er som skapt for grønne planter , blomster og nyttevekster. I tillegg kan du flytte krukkene til der du selv befinner deg til en hver tid. Hvilke planter kan du velge?


Men hva planter blomster-eksperten selv ute? Alltid populære Buxbom kan klippes i ulike former og er alltid like grønn og frisk. Eviggrønne planter og busker, vekster med fargerik bark, eller grener, røde bær – mulighetene er mange, bare du vet hva du skal lete etter. Og med det får du her en rekke tips til vekster som kan friske opp hagen din. Under de to avsnittene har Bjørnhild Fjeld fra den utmerkede hagebloggen spirea.


Jeg får mange spørsmål om hvilken busker og trær som er egnet i krukker. Tommelfingerregelen er enkel: Det bør være saktevoksende trær (ellers sprenger de fort både krukke og plass), og de bør være herdige nok. Vi sørger for at kummer og planter bliver pakket optimalt sammen, således at dine transportomkostninger reduceres. Vi handler desværre kun B2B med kunder indenfor den grønne branche, som har videresalg for øje.


Vi har også et stort udvalg af spændende, kødædende planter. Grønne planter giver et sundere indeklima.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg