torsdag 22. oktober 2015

Antrasittgrå fargekode

Vi trenger råd til fargevalg på huset utvendig. Info om huset: Huset ligger på en naturtomt og er omkranset av berg, lyng, busker og gress. Det ligger langs fjorden og har høye fjell i bakgrunnen.


Ytterdør og garasjeporter har samme fargekode. Hörmann ytterdør i aluminium TopPrestige, motiv 8i antrasittgrå farge, RAL. Et mykt og slitesterkt matreriale som demper lyd og er behagelig å arbeide på.


Epoxylakker understell i sølv. En levegg i antrasittgrå farge. Leveggen har svakt avrundede. Må kunne blandes etter fargekode til bilen. RAL benyttes i dag på mange områder, blant annet ved lakkering.


RAL består av nummer som tilsammen identifiserer fargen. Skal porten stå i en solvegg ville jeg vært forsiktig med å velge en helt svart port. Sandgrå på hele huset (eventuelt kun Røykgrå), ville du fortsatt valgt Askesort på garasje og ytterdør? Syns dette høres spennende ut, har du eventuelt RAL kode for denne (tror man trenger RAL mot garasjeportleverandør)? Bokstaven har ingen annen praktisk betydning for kodeknekkingen, men er likevel viktig å få med om du skal male med en farge som har denne S-en i koden.


Samme kode med og uten S kan nemlig bety at fargene er ulike. Jotuns beste gråfarger. Grått har gått som er farsott gjennom landet og erstattet mang en Egghvit vegg i løpet av de siste årene, – og det kan vi godt forstå! Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.


Standardfarger er Brustor hvit med struktur eller antrasittgrå med struktur. Antrasittgrå stolpe som brukes som mellomstolpe og avslutning til levegg Timian. NCS står for Natural Colour System, og er det mest brukte systemet for fargebeskrivelse i Europa. Systemet beskriver fargene visuelt, nøyaktig slik vi ser dem. Institusjonsbeslag egner seg godt hos brukere som foretar forflytninger fra rullestol.


Dette setet kan leveres i andre farger ved å bytte ut 0i artikkelnummeret med riktig fargekode. Fargekode antrasittgrå 112. Parkett og laminat til ekstra lave priser. Vi leverer i tillegg dører og benkeplater med mer.


Bredt utvalg av kvalitets produkter. Bestill direkte i vår nettbutikk. Skal du male huset og synes det er vanskelig å finne riktig utendørsfarge?


Her er den ultimate guiden til hvordan velge riktig utendørsfarge!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg