fredag 16. oktober 2015

Hvite veggplater

Finn Enkelt Nettets Beste Priser med Kelkoo. Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her!


Vi produserer veggplater med dine unike bilder og du kan også velge ulike dekorer i vår kolleksjon. Platene lages i trefiber, og kan produseres med en rekke ulike overflater. Orkla-Sørbøen veggplater , farge hvit kr 2– kr 2eks.

Fargen den kommer i heter Bomull, noe som tilsvarer vanlig hvit som også brukes mye på dører, vinduer og lister. Huntonit kostemalt er en ferdigmalt panelplate i hvit Skyggepanel. Veggplater er kjapp og enkel oppussing. Takplatene gir et uttrykk som skaper en helhet i ditt hjem.


De har not og fjær skjøteløsning, og er enkel og svært rask å montere, enten på eksisterende vegg eller direkte på stenderverk. Vi har veggplater til garasje, lager, driftsbygninger, industrilokaler, produksjonslokaler, slakteri, fiskerinæring, oppdrettsanlegg, storkjøkken, fruktlager, meieri, osv! Alle steder hvor fuktighet, krav til renhold og miljø er fremtredene.


Våre landbruksplater har stort bruksområde. Vi sender gjerne ut plateprøver og brosjyrer.

Ferdigmalte interiørplater eller veggpanel er kommet for å bli. Vi anbefaler derfor at det brukes plater fra samme produksjon eller. Dette nettstedet benytter cookies. Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen. Panel Trend Slett Vegg malt Ønsker du deg slette, malte vegger?


HUNTONIT vegg Mikrofuge er lekre, kostemalte veggplater med en diskret fuge og uten freste bord. Mikrofugen gir platene en minimal skjøt og overflaten er sterk og kostemalt. Enkel montering, enkelt renhol enkelt vedlikehold samt e. Plastsveis leverer veggplater i materialet HDPE.


Materialet er svært slitesterkt og har lang levetid. HDPE er en fet plast og dermed meget enkel å holde ren - perfekt for alle fuktige miljøer. HDPE er godkjent av EU for bruk i produksjonsrom i næringsmiddelindustrien.


Det finnes et stort utvalg av flotte veggplater , både i laminat, steinimitasjon og med enkel, minimalistisk hvit maling. Vanligvis er veggplater litt mer solide og robuste enn takplater, fordi de blir utsatt for mer slitasje i hverdagen. I tillegg kan veggplater være litt tyngre, så her finner du flotte alternativer til kledning.


For folk som har trøblete underlag og ikke tar seg tid eller råd til å pusse opp fra grunnen, kan det være en enkel løsning å slå på plater, sier Bjørg Owren, kreativ leder i Ifi. Huntonit veggplater kommer i mange forskjellige typer overflater, mønster og farger. Platene er laget av ett dødt materiale, og vil derfor ha veldig liten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg