tirsdag 6. oktober 2015

Jotun inspirasjon blogg

Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. God smak fortjener det beste. På LADYs blogg deler vi vår kompetanse om farger, trender og maling med deg.


Her presenterer våre eksperter siste nytt innen interiørtrender og farger, samt produktnyheter og inspirasjon.

Vår passjon er vakre farger som skaper personlige interiører og hjem som vi trives i. Se fargekart, kombinasjoner og hvilke hvite nyanser du skal velge. LADY inspirasjonsblogg er et suksessprosjekt for Jotun. På bloggen deler Jotun sin kompetanse om farger, trender og maling, og presenterer siste nytt innen interiørtrender, farger, produktnyheter og inspirasjon.


Bloggen har omtrent millioner besøk i året, og er unik i sin bransje ved å kombinere inspirasjon og personlige fargeråd. Vi jobber med farger hver dag. Inspirasjon når du skal male ute.


Nye farger utvikles, parallelt med at vi erfarer viktigheten av å ta vare på gode og etablerte.

Ta en titt på disse rommene, kanskje du får noen ideer til hvordan du kan male hjemme hos deg. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun.


PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Få inspirasjon til å gjøre terrassen og uterommet klar for sesongen! Når du velger våre malinger, lover vi at malingfargen blir lik fargen du valgte fra ett av våre fargekart eller Jotun Fargesenter Ute. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. Les mer om JOTUN Fargetrygghet.


Se vårt digitale fargekart og finn fargene til ditt hus. Neste prosjekt her i huset er nok å pusse opp vindfang og hall. Lene blogger om interiør, tipser om hva du kan lage av diverse med mye mer. Trenger ikke stort mer enn dette.


Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Jeg heter Ann Merete Slåttland og dette er bloggen min Kreativ-i-tet. På bloggen kan du lese om interiør, gjør det selv-prosjekter (DIY), oppussing, inspirasjon og annet jeg liker å skrive om.

Jeg jobber som frilansjournalist med faste oppdrag for bl. BoligDrøm, samt at jeg skriver boligreportasjer for flere norske boligmagasiner. Norske interiørblogger er et bloggsamfunn for nettopp norske interiørblogger. Bloggen kjører ofte konkurranser hvor interiørentusiaster sender inn bilder av sine flotte hjem.


Dette er en side som samler mange gode ideér og inspirasjon. Se Norges største blogger på Blogglisten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg