torsdag 22. oktober 2015

Magnor krystall

Magnor krystall

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Magnor glassverk historisk i Norge. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Vi er stolte av vår historie, men er også opptatt av å utvikle oss. Hvert år lanserer vi to nye kolleksjoner.


Magnor krystall

Vi samarbeider med noen av de beste designerne og kunstnerne i dag. Vi ønsker å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner. We are continuously working to create new designs and products.


Together with some of the most skilled and exciting designers and craftsmen in Norway today, we create magic! Torget Til salgs Antikviteter og kunst Keramikk, porselen og glass. Prøv FINN levert, fra kr 75. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser. Formgivningen er inspirert av vanndråper som perler på marikåpe etter regnvær. Vasen er klassisk og elegant alene, men også vakker i gruppe. Så er du ute etter flotte pyntegjenstander kan du gjøre et kupp på QXL.


Hvis du har pyntegjenstander liggende hjemme å samle støv så kan det hende at noen andre er interessert i dem, så hvorfor ikke lage en auksjon? Kan sende for kr 100. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Magnor krystall

Skapt av flytende, glødende glassmasse direkte fra ovnen. Små figurer, enkle kunstverk som blir laget for hånd med stor presisjon. Se flere ideer om Krystaller, Vinylplater og Vase. Produksjon av emballasje og husholdningsartikler av glass og krystall. Motiv Den Norske Løve.


Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi hos glassoginterior. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Pris under hvert bilde. Er jevnlig i Oslo og på Årnes og Jessheim av og til.


Sender med Helt Hjem, kr. Mengder glass og krystall selges til KUN kr 2- stk uansett. Hadelan høvik, magnor , iittala m. Kurrant for vidresalg eller til egen samling.


Samme gode tilbud om man kjøper eller 100. Store mengder som ikke er fotografert. Må hentes på vårt lager i Sarpsborg, vi har ikke anledning til å sende disse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg