onsdag 21. oktober 2015

Dale cortina

Dale cortina

Dale Garn er din garanti for kvalitet og faglig kompetanse. Vi ønsker å inspirere deg. Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. Alle våre strikkepakker inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til ønsket størrelse. Vi leverer dette hjem til deg på 1-dager.


Dale cortina

Du finner også informasjon. Denne relanserte ullgenseren i 1 norsk ull har blitt en populær retrogenser. Designet fanger essensen i det tradisjonelle norske, og er blitt et av Norges mest kjente mønstre. Laget i 1 myk merino-ull, fôret med ekstra fin, kløfri merino-ull. Den hvite fargen er smussavstøtende.


Matchende barnegenser. Oppskrift sendes per e-post. Cortina genser denim. Genseren er i én modell for både dame og herre, og er strikket i Freestyle. Her får du strikkepakke med gratis oppskrift på papir sammen med garnet du trenger.


Capturing the essence of traditional Norwegian history, the pattern has become one of Norway’s most beloved designs. Les tester og omtaler før du kjøper. Du kan strikke denne både i Dale Alpakka og Alpakka Forte, de har samme strikkefasthet og meter per nøste.


Nå har den fått seg en liten fornyelse med rundfelling og freshe farger i Alpakka, Alpakka Forte, Natural Lanolin Wool, Pure ECO Wool. Last ned oppskrift, og løp og kjøp pinner og garn. Dale of Norway anvender dessuten bærekraftig energi via vannkraft fra fossefall i distriktet.


Selskapet kan garantere etisk produksjon da plaggene fortsatt strikkes på fabrikken på Dale. Det brukes for øvrig bare Oeko-Tex 1sertifiserte råvarer, inklusive dyrevennlig ull. Inneholder oppskrift og komplett garnforbruk til valgt størrelse. Made with 1 Norwegian wool. Siden har Dales designere latt seg inspirere av den flotte klassikeren.


Tykkelsen gir flott og trendy struktur enten du strikker eller hekler plagg eller lager ting til huset. Sammenlign tilbud på Dale cortina i kategorien Herreklær fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Herreklær ved hjelp av vår tjeneste. Kjøp Dale cortina på Kelkoo. Samtidig er den strikket så tett at du kan bruke den både som baselayer og som en next-to-skin genser.


Dale cortina

En fin, myk og kløfri ullgenser laget i den mykeste og tynneste merinoull. Designeren bak CORTINA -genseren er Birgit Bitten Eriksen, mor til Marius og alpinisten Stein Eriksen. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse. Timeless and sporty, made with 1 skin soft merino wool, this handsome sweater can be used as a mid- or outer-layer. Med lang erfaring innen tekstilindustri sikret Jebsen seg rettighetene til den lokale vannkraften.


Kort tid etter ankom dampbåter fra England med produksjonsutstyr. Siden da har vi hatt kontinuerlig produksjon på Dale. Vi vokste raskt og ble den største arbeidsgiveren i. Dale Of Norway er designet og strikket i Norge, noe som gir produktene en fantastisk finish og kvalitet.


Dale cortina

Her blir det brukt ull av beste sort og laget på en sånn måte at man har plagget livet ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg