mandag 19. oktober 2015

Airbrush maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!

Sminke, hudprodukter, accessories, tannpleie, hår. Gode produkter på tilbud. Skjønnhetsprodukter på nett. Med års erfaring med airbrush har vi kompetanse til å gi de beste råd og tips dersom du som proff eller amatør ønsker å diskutere.


Har du tekniske spørsmål angående airbrush ? Spør oss gjerne utstyr for airbrushtanning ! Stort utvalg i airbrush maling fra Citadel og Vallejo.

Norsk nettbutikk med lager i Norge. Lave priser og lynrask levering! Farverne skal rystes godt inden brug og kan bruges med både pensel og airbrush.


Ved brug af airbrush skal farverne dog fortyndes. Airbrush Sprøyteboks Spray Booth Innebygget vifte. Trykk her for å se spesialtilbud.


Her finner du : - Enamel - oljemaling i bokser på ml - Acryl spraymaling i bokser på 1ml - Acryl. Vi har Norges mest riktige utvalg av airbrush og maling til modellering, wargaming, Games Workshop og figurer. Den leveres med slange inkl. Meget lavt støjniveau. Videre følger det med stk.


Pris for hele settet kr. Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser.


Vi sælger her ligesom i vores fysiske butik alt til airbrush.

Det er pistoler, maling og hvad der ellers bruges til at arbejde med airbrush. Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø. I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ. Legg til bestillingen din, og du vil motta tilpassede tilbu finne ut priser og sammenlign vurderinger av bedrifter og fagfolk.


Gratis og uten forpliktelse! Please check the links for all the products used in this video.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg