tirsdag 20. oktober 2015

Hylle formet som hus

Hvilken hylle passer ditt behov? Få inspirasjon og se gode hylle -løsninger her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Ny katalog - mange nyheter!

Sjekk ut den nye katalogen her. Bloomingville Hylle Hus. Vegghylle i finér, formet som små hus som sitter sammen, natur innside, hvit utside, B95xD16xH maks cm. Velkommen til et enormt og variert utvalg av hyller og skap til barnerommet. Fin til alle små favorittleker som gjerne vil stå på utstilling.


Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Dekorativ vegghylle formet som hus.

En hylle i tre, formet som et hus med metallbeslag bak for enkelt oppheng. Skruer er ikke inkludert. SEVILLA er formet som et hus med vindu på sidene. Hyllen er fin å oppbevare favorittbøker, hobbyting eller leker i. Perfekt basis for en egen liten miniatyrverden eller bare som et dekorativt. Kjøp Hylle , Hus på nettet.


Innred barnerommet med en fin hvit hushylle i tre fra Jabadabado. Settekassen er formet som et hus med rom i forskjellige størrelser. Denne stilige, funksjonelle TV-benken vil være et flott tillegg til ethvert hjem eller kontor.


Den robuste konstruksjonen gjør denne TV-benken svært slitesterk. Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Euklides leverer over hele landet. Besøk oss i vårt Showroom.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Shop online til gode priser. Oppbevaring til lave priser. Hyllene er formet som søte hus og vil passe perfekt på barnerommet! Mål: Stor hylle - x x. Sevilla er formet som et hus med vindu. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet.


Vi tilbyr et bredt sortiment innen leker og spill på nett. Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom m. Hyllen har et lekent men rent design som passer i de fleste rom og hjem. Bruk den til leker i barnerommet eller plasser den i stuen og skape vakre stilleben i den! Med faktura får du inntil dagers betalingsfrist. Stilig sekskantet hylle i natur og sort.


Når du handler med faktura, trenger du ikke å betale før i slutten av påfølgende måned etter kjøp. Hvitmalt MDF (trefiber). Trygg levering Sikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg