onsdag 7. oktober 2015

Maling av vindu

Maling av vindu

Vi leverer noen av markedets beste vinduer til svært gode priser. Fakturabetaling eller handlekonto? På utkikk etter utemaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk!


Maling av vindu

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Vi har mange typer vinduer på lager og kan spesial bestille etter mål.


Denne filmen gir deg en enkel veiledning til forarbeid og maling av vinduer inne. Gjør jobben riktig, og du får et vakkert resultat som holder seg pent i mange år. Bruk spesialmaling for vinduer og dører. Da får du den beste beskyttelsen og en maling som ikke klistrer.


Grunningen er transparent og påvirker derfor ikke fargen på toppstrøket. Forskjell på vindu , fals, kant og. Spesialmaling for dør og vindu.


På vinduer og dører kan du velge beis, dekkbeis, olje eller spesialmaling for vinduer og dører. Bruk av vanlig maling vil ofte medføre vinduer som går tregt og er vanskelige å bruke. Sørg for å bruke blå vindustape som kan sitte på i flere dager, og som er lett å ta av , anbefaler Mette Dahl. Ikke glem å skrape bort gammel maling på undersiden! Dør og vindusmalinger er laget for å sitte godt på høvlet underlag, og trekke godt inn i treverket slik at du får en god beskyttelse mot råte.


Maling av vindu

Derfor er det viktig med jevnt vedlikehold. Et av de letteste og beste måtene å vedlikeholde dører og vinduer på, er med maling. Vi tilbyr et bredt sortiment av maling som er godt egnet for disse flatene.


Trenger du hjelp til å finne riktig maling , eller har andre spørsmål angående maling ? Kontakt oss gjerne, og vi hjelper deg! En utvendig dør og vindusmaling som gir en ekstremt holdbar malingsfilm som beskytter og forskjønner ditt hus på den absolutt beste måten. Dokumenterer med bilder) Gode priser! Forside Dør og vindu Hvordan fjerne gammel maling fra glass? Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Du trenger: Pensel, maling , terpentin. Siste ledd i vindusrestaureringen er maling av rammen. Linoljemaling anbefales, men en alkydmaling kan også benyttes. Det finnes egen alkydmaling for dører og vinduer i handelen.


Det bør males tre strøk, les produsentens anbefaling for fremgangsmåte. Noen malinger skal tynnes i grunningsstrøkene. Undersøk med en fuktmåler at treet er tørt (det kan være maks. fukt i treet). Maling av vinduer og annet treverk. Les mer om vær og trebeskyttelse her.


Maling av vindu

Fjern gammel maling med slipepapir. Sår og ujevnheter sparkles, og slipes ned med slipepapir etter at sparkelen har tørket. Slik fortsetter du til du får et jevnt og fint underlag.


Slipestøvet fjernes med en fuktig mikrofiberklut. Bart treverk grunnes med en pensel. Masker vinduet med en UV-bestandig maletape. Listverk, dører og vindu. Blank maling på taklistene vil gi et markert skille mellom vegg og tak.


Da bør de males med samme matte glansgrad som taket. Har du et eksisterende vindu tilgjengelig i en vegg, fjerner du eventuelle lister og fôringer rundt vinduet og karmen og måler vinduets ytterkarm i bredden og i høyden (såkalt karm-mål). Har du ikke tilgang til å måle et vindu med ytterkarm, kan du som et andre alternativ måle åpningen der vinduet skal inn (såkalt hull-mål). Vi selger kun hvit maling på nett.


Drygolin dør og vindu Hvit liter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg