fredag 9. oktober 2015

Gubi spisebord

Ta innredningen i spisestuen din til neste nivå med unike spisebord fra Bolia. Se hele sortimentet, hvor du finner unike designmøbler i flere fasonger og størrelser. Mange forskjellige designs. Kom til måltidene, bli sittende for historiene. Finn spisebordet som passer deg.


Gubi spisebord

Våre spisebord er solide og slitesterke, og mange av dem kan gjøres større. Se utvalget på skeidar. Alltid design i kvalitet. Gubi - Best pris i Norge!


Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. De stilrene linjene i dette bordet kan også lett kombineres med de fleste spisestuestoler. Det runde spisebordet har et elegante og klassiske uttrykket med topp plate i Carrara marmor og ben i sortbeiset ask. Kan hentes på Frederiksberg. Monday–Friday 10–Saturday 10–16.


Gubi spisebord

Vi sælger vores elskede spisebord , da vi desværre ikke længere har pladsen. Fantastisk til middag med venner og familie. GUBI , Ø: 1H: cm.


Der er en mindre fejl i bordpladen som desværre kom efter en udlejning af vores lejlighed. Se vårt store utvalg av bord i kjent design. Vi hjelper å planlegge, og leverer i hele landet. Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Gubi spisebord

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Den elliptiske formen gjør bordet elegant og klassisk samtidig som det holder seg moderne – og vil dermed komplimentere enhver stol. Det er design, som stimulerer sansene, er pene og samtidig anvendelige. Bli kjent med Møbel-Design.


Elegant stol som raskt blitt en klassiker. Stilfull, modern og med en suveren komfort får den gjestene at sitte lenge ved middagsbordet. Er du på jakt etter et møbel som virkelig skiller seg ut? Et spisebord er en følgesvenn gjennom et liv med mange opplevelser. Se spisebordene våre her.


Enten du leter etter et lite spisebord eller et stort spisebord , har vi utvalget for deg. Med slagbor uttrekkbare spisebord eller spisebord med illeggsplate kan du enkelt gjøre plass til flere når du trenger det. Har du liten plass har vi også vegghengt klaffebord som sparer plass når bordet ikke brukes, siden det kan legges ned. Superelipse spisebord - Piet Hein. DKuttreksbord til kampanjepris.


CPH Extendable Table. Design handler for dem om å oppdage skatter og følge instinkter. Det innebærer å reise, å lete og å finne både tapte rester fra fortiden og moderne, nybrytende design fra fremtidens stjernedesignere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg