onsdag 21. oktober 2015

Jotun interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.

PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Marine, Protective and Powder Coatings. Det handler om tankesett og livsstil. Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun.


Det nye fargekartet presenterer tidsriktige farger som gjenspeiler trender og tendenser innen moderne, urbane livsstiler. Fargekartet inneholder tre temaer – tre historier om personligheter og tankesett, fortalt med farger. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


Jotun er også blant verdens ledende leverandører av skipsmaling, industrimaling og pulverlakk.

Men dette vurderer du selv ved å innhente en stor fargeprøve, eller kjøpe inn en fargeprøveboks. I år lanserer vi nye, flotte farger i både JOTUN DryTech Mur og TREBITT Terrassebeis! Blant murfargene tilbyr vi nå et bredere utvalg av gode, jordnære grå og gråbeige farger som er perfekte grunnmurfarger. Klassisk og lun gardin i ullblanding som passer perfekt til hytta.


Kombiner med liftgardin i samme design for et helhetlig og flott uttrykk. Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Jotun tester sine malinger på spesielt værutsatte steder i Norge, og alle våre farger er nøye testet i vårt laboratorium, sier Sigve Fjelde. Han er senioringeniør i Jotun og har arbeidet med utvikling og testing av utendørsmalinger i en årrekke. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.


Hver og én skaper en unik atmosfære, og er avstemt med åtte tidløse nyanser, som sammen gir deg et vakkert og personlig interiør. LADY finnes i en rekke kvaliteter tilpasset ulike behov. Når du maler med LADY vil du alltid oppnå et vakkert sluttresultat, både når det handler om farger og finish!


Jeg har et spørsmål til dere - kan det virkelig være nø. For den jeg kjøpte, et ekte Jotun -produkt, gjør det. Og det er også litt av problemet. Finn en eller flere av dine favoritt farger, og test dem på veggen før du kjøper maling til hele rommet. Smart, og av og til helt nødvendig!


BUTINOX Interiør skal inspirere til enkel fornyelse.

Farger til både interiør og eksteriør. Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer. Foto: Jotun En grønnaktig blå tone.


Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Jotun er uten tvil Norges mest populære produsent når det gjelder maling i hjemmet. De har et enormt utvalg av farger til alle rom i huset.


Blogginnlegg om hjem malt i fargen xxxx fra Jotun har blitt satt stor pris på, så her samler vi alle av disse slik at du enkelt kan finne din favorittfarge. Vi fører hovedsaklig interiør - og eksteriørprodukter fra norske Gjøco, som f. Deriblant testvinneren Maximal. Vi har også diverse produkter fra Jotun og Butinox.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg