torsdag 8. oktober 2015

Interiør gratis frakt

Varen har blitt lagt til i din ønskelisten. Lammeskinn, geiteskinn, reinskinn og pledd gir en varm følelse i stuen, mens en stilig designerlampe kan være prikken over i’en over spisebordet. Frakt til Norge er gratis , og varene har du innen få virkedager.


Vi vil kontinuerlig utvide varesortimentet med nye brands. Alle varemerkene våre ser du under fanen øverst på siden som heter Merker.

Som få andre nettbutikker innenfor interiør , så tilbyr vi alltid gratis frakt på alle ordre og ingen andre gebyrer eller overraskende tilleggskostnader når du handler hos oss! Når det gjelder gratis frakt kan det være betingelser knyttet til dette. Vi velger å vise hvilke butikker som har merket for Trygg e-handel.


Gratis frakt på ordre over 699. Dersom vi ikke klarer dette. Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering.


Besøk vår nettbutikk idag!

Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør. Kjente merkevarer til gode priser. Linker til gratis vareprøver og gode tilbud. Mirabell gaver og interiør tilbyr deg produkter i en rustikk og landlig stil.


Her kan du gå på oppdagelsesferd døgnet rundt. Denne nettsiden gir kun informasjon om gratis ting, vareprøver og prøvepakker du kan finne på internett og bestille hjem i din postkasse. Spørsmål om produkter må sendes til det firma som selger produktet. Hovedkategoriene på nettsidene er hus, hjem, hage, interiør , belysning, dekor, barnebursdag, babyshower, dame, julebutikken, barn, fest, utkledning og mer.


Som du skjønner er varespekteret bredt. Du kan også kjøpe gavekort hvis du ikke klarer bestemme deg. Helt Interiør fører mange av de mest anerkjente designerhusene innenfor. FRI FRAKT VED KJØP OVER KR 1. Quilt teppe med blomster grønn 130x180cm. Hos Interiøret finner du det beste fra de beste interiørmerker.


Gi beskjed til oss dersom du ønsker å hente pakken ved et senere tidspunkt.

Husk å ta med ordrebekreftelsen, enten på papir eller elektronisk. Lurer du på frakt av varer kjøpt i butikkene, les mer her. Generelt: - Vi samarbeider med Bring og leverer til hele Norge - Fraktprisene beregnes ut fra vekt på varen og postnummer - Du kan velge mellom levering til fortau eller hjem (inn).


Unntak hvis det ikke finnes fremkommelig vei til huset eller bygningen. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg!


Norsk nettbutikk med stort utvalg av kjente merkevarer innen hår-, sminke- hudpleie og parfyme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg