onsdag 14. oktober 2015

Maling som tåler varme

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Sjekk ut Varmebestandig Lakk Eksos.


Jeg betviler at det blir varmere hos deg ;) Etter en 4-år var hvitmalingen på piperøret en nyanse mørkere enn veggen ellers, så den fikk en ny omgang med sprayboksen.

Edit: Murveggene var malt med noe annet før som ble brunt. Eller kan man bruke vanlig maling ? Det er sånn murstrukturmaling under som er beregna for å ha der. Supermatt maling med overflate som gir assosiasjoner til fløyel. Den er utrolig anvendbar.


Alt kan males, som for eksempel glass, oljet treverk, metall, aluminium og flis, uten grunning først. Matt, varmebestandig lakk som klarer opptil 6°C, slik at den passer svært godt til f. Vi fyller spraybokser med lakk i valgfri farge og kvalitet.

Gå til Det som er varmebestandig og varmebestandig lakk – For farging av peiser, ovner og grillerDet utviklet en spesiell maling som tåler ekstremt høye temperaturer. Tåler temperaturer fra -°C- 2°C. Noen av dere som kan anbefale en lakk eller maling som tåler sterk varme ? Skal lakkere eksosanlegg til en 2-takter (snøscooter) og det blir temmelig varmt. Hvilken maling tåler varme ? Male metall platen under vedovn?


Skulle hatt på noe som kan hjelpe på rusten og som farger den svart. En 2-komponent polyuretanlakk med høyeste glans og værbestandighet. En superlakk som tåler sterk varme , kjemikalier og kraftige rengjøringsmidler.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Teknos har mer enn års erfaring innen produksjon av varmebestandige malingssystemer. For malingen har også den spesielle egenskapen at den fester på de fleste underlag uten grunning.


Se en video om varmebestandig maling og de spesielle egenskapene den har. Kalkmaling tåler varme godt og kan til og med brukes på peis. Jotun anbefaler imidlertid Lady Supreme Finish når du skal male møbler. LADY Minerals dekker godt, men vi anbefaler ikke LADY Minerals på møbler. Møbler bør du male med LADY Supreme Finish som du også får i helt matt hvis det er den matte effekten du er ute etter.


Ikke egnet til isopor.

Gir en frostet overflate på glass! Etter bruk, hold flasken opp ned og spray slik at munnstykket blir rent. Spray med en avstand av ca. Scotch selvvulkaniserende Self-Bonding Tape, sort, for midlertidig å stoppe lekkasje fra slanger og rør.


Kan brukes på elinstallasjoner, sanitær og utendørs reparasjoner. Unngå kontakt med fett eller bensin. Vann- og værbestandig. Kan monteres på fuktig underlag.


De kan i tillegg ha varmeisolerende virkning og utløse varmeforbrukende reaksjoner og avspalting av gasser, særlig ammoniakk, NH som kveler ilden. Glem alt du kan om påføring av maling av vegg. Heldigvis er det ikke vanskelig.


Underlag: Du kan bruke kalkmalingen på de aller fleste underlag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg