mandag 26. oktober 2015

Interiørbeis farger

Når inspirasjonen hentes fra naturens egne farger og materialer, fremstår interiøret med en unik og naturlig harmoni. Bli inspirert av det interiørbeis -fargekartet fra LADY. Fargene i interiørbeis -fargekartet er nøye satt sammen for å fargesette treverket på en naturlig måte, forteller Jotuns Globale Fargesjef, Lisbeth Larsen. Den matte gir overflaten fremhever den vakre strukturen i treet.


Vi har utviklet farger vi vet er ettertraktet, for både hjem og fritidsbolig.

Interiørbeis er den malingen som beholder det naturlige livet i panelet. Fra de lyse og sarte – via de populære brune – til nyanser i sobre, mørke farger som gir rommene en særegen karakter. Alle i samspill med det levende og naturlige treverket. Bredden i den vakre fargepaletten gjør det enkelt å gi nye nyanser til panelet. Endelig er det blitt tid til å lansere vår helt nye fargekart, fylt med inspirerende farger til boligen din.


En industriberegnet beis kan aldri sammelignes med en DIY beis. Førstnevnte er mye mer tyntflytende og er tatt frem for påføring i høy fart.

Da kan du skape lekre kontraster mellom dekkende farger og lune beisede strukturer. Beige, grå og brune farger. Grå og brune farger er klassiske farger som vi stadig inspireres av. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og.


Vi anbefaler panelbeis med fargen Skumringstiden i kombinasjoner med farger fra naturen som grønne og blå nyanser. Anbefales ikke til harde tresorter, som f. Blandes i en rekke farger over Jotun Multicolor. Lun stemning med farge Skumring på vegg og Lys Skumring i tak.


Deretter etterbehandlet med Tyrilin Interiørvoks. Her har tømmerveggene fått et strøk med farge Skumring. Mot den kan man fint velge en kontrastfarge i taket, som f. Hvit med avstrykning. Fargekart med interiørbeis farger fra Yunik.


Splash maling yunik flugger beckers jotun maxmaling.

Nytt interiørbeis - fargekart fra LADY. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill. Han mener det er enkelt å få et godt resultat ved å farge panel med interiørbeis. Fargen regulerer man selv ved å påføre enten ett eller to strøk.


Men det er viktig å huske på at underlaget danner grunnlaget for det endelige resultatet. En lys beis vil nok ikke gi en gammel, gulnet vegg samme farge som på fargeprøven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg