onsdag 14. oktober 2015

Brun skinnpuff

Tøff og moderne skinnpuff i brunt skinn. Denne puffen passer perfekt med Rodeo skinnsofa eller Rodeo lenestol. Vedlikhold: Overflaten på sofaen er satt inn med en PVC basert base som gjør det lett å tørke av.


Utover dette må den renses, putene har avtagbart trekk. Fin mørkebrun skinnpuff (imitert skinn) selges billig.

Brun skinnpuff 1kr. Lite merke som ikke synes så godt. Marokkansk skinnpuff lys brun. Marrokansk skinnpuff. Håndlaget marokkansk skinnpuff av ekte skinn.


Puffen har matchende og kontrakstskapende. Bruk puffen som fotskammel eller legg et fat på den og bruk den som sidebord.

Leveres polstret med miljøvennlig kraftpapir, for et komfortabelt og føyelig sittemøbel. Disse fantastisk vakre puffene i genuint lær. Nydelig og dekorativ skinnpuff. Er laget av skinn av høy kvalitet.


Lykt Mesbah nr NOK. Fint å fylle med gamle dyner, puter eller tekstiler. Fylles med gamle stoffrester og aviser. Ny , mao ikke brukt og prislappen sitter enda. Skinn (ekte skinn) puff selges.


Ingen skader eller merker. De oppgitte målene er målt på sømmene. Den er litt større når man. Puffene har perfekt høyde, kan brukes som ekstra sitteplass eller bare til å hvile benet på. Passer inn i alle rom og holder seg fine i årevis.


Gratis levering i Oslo! Vi tar også på oss jobber med microcement og jobber.

Rustikk howardsofa i patinert mokkaimitasjon. OXFORD har en bekvem, middels fast komfort med sitteputer i formfast kaldskum og skum. Brukt brun skinnpuff til salgs i Oslo - brun skinnpuff publisert av Yosra Ettoukouki i Oslo. Våre brune marokkanske puffer gjør alt dette pluss gir god komfort, enten du vil sitte på dem eller bruke dem som fotskammel.


En sennepsgul skinnpuff lyser opp. En puff gir deg livsnytelse i ekte bohemstil. Få ekstra sitteplass og oppbevaring med vakre puffer i skinn og stoff.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg