onsdag 28. oktober 2015

Akrylmaling for nybegynnere

På utkikk etter utemaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Lære å male kan være skremmende.


Børster, lerreter, paletter og blande farger kan virke overveldende ved første til nybegynner malere.

Teknikkene vises grundig og du vil få personlig tilbakemelding på bildene dine. Her får du inspirasjon og kunnskapen du. Vi tilbyr malekurs i akryl for nybegynnere.


Målsettingen er at deltakerne skal lære mange spennende teknikker, fargebruk og få grunnlag for å lykkes med egne malerier. På første kurskvel vil læreren vise pensler osv og anbefale materiell. Akrylmaling for nybegynnere (Innbundet) av forfatter Lisebeth Jensen.


Snill-pike syndromet har slått til på hjemmebane, og derved fortjener jeg denne helgens kverking av en fransk Cote de Rhone.

Passer såvel for nybegynnere som viderekomne. Her lærer du blant annet om komposisjon, fargelære, bruk av utstyr og forskjellige teknikker. Første kvelden maler alle et maleri med samme tema, senere velger du selv dine motiv etter farge og smak. Lærer vil hjelpe hver enkelt elev med aktuelle teknikker for å kunne jobbe videre med eget maleri. Videre kan akrylmaling brukes på nær sagt alle underlag og lerret, tre, glass og metall er noen av mulighetene.


Som nybegynner kan du enkelt komme i gang med akrylmaling , samtidig som det er nok av utfordringer og muligheter til læring. Hun har både gratis introduksjonskurs og malekurs for nybegynnere. Dette er en smakebit på medlemsskapet til Lilja. Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!


Våre videoer tar for seg maling med akrylmaling steg for steg, men de fleste teknikker benyttes også innen maling med oljemaling. Male med akrylmaling ! Video kan åpnes i full skjerm og man kan når som helst stanse avspilling å repetere hva man har lært. Størst nytte av leksjonene får man dersom man har for hånden det utstyret man behøver.


Boka gir en innføring i akrylmaling for nybegynnere.

Den viser teknikker, redskaper, fargebruk og motiver, alt fra krukker, mennesker, dyr og. Ta også med vannglass, tørkerull, lerret, pensler og engangstallerkener. Pris kr 2(spar kr 34).


Maling bør kjøpes på Gaute Rostrup i Sandnes, eventuelt Clas Ohlson. Søstrene Grene selger gode akrylpensler og lerret. Malingen er vannbasert, hurtigtørkende og anvendelig. Når den er tørr, kan den overmales uten at lagene blandes.


Andre medier kan kombineres med akrylmaling , som for eksempel foto eller dekorpapir i en collage, san sparkel eller akrylmodellpaste for å lage mønster og struktur. Boken viser mange spennende teknikker og fargebruk. Håper du kan dra nytte av min oversikt over maleteknikker. Dersom du ønsker å lære mer om maleteknikker, akrylmaling eller maling generelt arrangerer Alvøen Kunst kurs for både nybegynnere og viderekomne. Se oversikt over våre malekurs her.


Faktisk kan det hevdes at oljemaling egner seg spesielt godt for nybegynnere , noe som blant annet skyldes at denne typen maling tørker sakte, samt at den egner seg ypperlig til å eksperimentere med farger. Du kan enkelt endre eller korrigere det du har malt og dette er definitivt en ypperlig hobby også for den uerfarne. For nybegynnere er dette et spørsmål som er vanskelig uten å ha forsøkt flere alternativer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg