fredag 30. oktober 2015

Beis på maling

Din leverandør av lakk og maling. Stort utvalg og rask levering. En av Norges største leverandører av produkter til karosseri- og lakkverksteder. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Men beis pluss maling er dessverre ikke lik maling pluss beis.

Dekkbeisen har kraftigere pigmentering enn beis. Fasiten er derfor enkel: Du som er usikker på valget bør satse på en beis før du vurderer maling. Det motsatte er derimot både greit å gjøre, og det er ålreit å se på. Hos Montér får du alltid like lav eller lavere pris på maling når du handler hos oss. Fra beis til maling Dette panelet er beiset, og kan fint overmales med både dekkbeis og maling.


Skal du bytte fra beis til maling må du legge inn et ekstra trinn i forhold til om du bare skal male over på vanlig måte: Du bør grunne treverket. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis , spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer. Beis eller maling på fasaden.

Strukturen i treverket synes fortsatt godt ved bruk av dekkbeis. Den har kraftigere pigmentering enn beis , og lengre nedbrytningstid. Det kan derfor gå lengre tid mellom hver påføring. Tjærebeis er som nevnt beis med noe tjære i. Den brukes på nytt, ubehandlet, eller tidligere tjærebeiset treverk, og krever ingen grunning. Vanntynnet beis er en variant det finnes enkelte fordommer mot.


Kan en vanntynnet beis holde, undrer folk, særlig de av den eldre garde, forteller Andersen. Men i dag er de beste produktene vanntynnet. Ved bruk av vanlig maling , lakk eller beis til tre og interiør, er løsemidlet i malingen det største forgiftningsproblemet. Maling , lakk og beis.


Spesialmalinger kan være giftige på andre måter. Men hva er egentlig beis , og trengs det? Terrasser er som regel trykkimpregnert og det skal jo holde i veldig mange år.


Derfor brukes det mindre av titanoksid eller andre dekkende pigmenter i beis i forhold til i maling. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Ja, det finner du på Maxbo.


Produktet har også høy score i våre kundeomtaler.

Den aller viktigste årsaken er å forhindre nedbrytning av fasaden, spesielt hvis du har en trefasade. Vi registrerer at det er stort spenn i bruksområder og pris i testen. En av årsakene til at mange prioriterer beis , er kanskje at maling bygger seg opp et sjikt som etter hvert må skrapes ned.


Beisen består i utgangspunktet av fire bestanddeler. Bindemiddelet er det viktigste. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis , spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 1varer. Sammenlign pris på Jotun maling. Ubehandlet tre som du finner i naturen brytes ned til jor enten treverket ligger i skogen eller på husveggen din.


Funksjon til eksteriørmaling og beis er det samme - å beskytte treverk, men vedlikeholdsintervallene kan variere. LADY Pure Nature interiørbeis gir treverket en vakker og naturlig matt overflate. Beisen trenger inn, gir dybde og fremhever den naturlige strukturen i treet.


Ifølge Fokus på tre kan det gå så lenge som opptil år mellom hver gang man trenger å klatre i stigen. Malte flater kan vedlikeholdes enten med dekkbeis eller maling , enten vann- eller oljebaserte. Einar Nilsson, kjent fra Tid for hjem på TVer et kjent fjes for de fleste, og en fast samarbeidspartner med XL-BYGG.


Med sitt entusiastiske vesen har han inspirert tusenvis av tv-seere til å ta fatt malekosten. Dette er derfor underlag som det er stor fare for å få noe blæring og avflassinger på i fremtiden også. Her kommer en beskrivelse på hvordan du kan få best mulig resultat på dette underlaget.


Med forbehold om at dette kan slippe igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg