onsdag 21. oktober 2015

Teppegulv soverom

Heldekkende gulv av teppefliser er lette å legge! Vær smart kjøp ditt teppe direkte fra rull. Teppeabo har størst utvalg. Da får du rask, rimelig og sikker levering av kvalitetstepper for soverom , stue og trapp samt spesialtepper som utetepper, tepper godkjent for offentlig bruk og messetepper. Fra rullene kan vi omgående lage ditt nye gulvteppe i ønsket størrelse, farge og form.


Og det beste av alt, det er veldig bra for astmatikere, da det finnes tepper som er antibakterielle.

Det er sunt for både for foreldre og barn, og gir en lun atmosfære på soverommet. Noen nordmenn liker å ha bare en løper foran sengen, mens andre ønsker heldekkende, sier han. Bjørn Musum, daglig leder i Musum Interiør, er enig. Unngå bruk av teppegulv med mindre det er snakk om tepper lagt for å fjerne smuss i inngangsområdet eller helt spesielle akustiske forhold som krever avgrenset bruk av teppegulv.


Jeg tror at de lærde strides vedrørende vegg-til-vegg-tepper, og det er stor forskjell på kvaliteter og materialer som brukes, sier Berg. Få luksusfølelse på soverommet med teppe. Bare i løpet av noen timer har du fått et nytt, mykt gulv – og det kan gjerne legges oppå det gamle gulvet.


Hva med litt lun luksus på soverommet før høsten?

Også en mindre australsk kasus-kontroll-studie fant at teppegulv på barnets soverom ga betydelig høyere risiko for gjeninnleggelse på sykehus på grunn av astmaanfall sammenliknet med generell forekomst av teppegulv i hjemmet. Enten du er interessert i tynne eller tykke, langhåret eller korthåret - hos oss finner du garantert et teppe som passer din smak. Vi kan tilpasse målene etter behov, og teppene våre kan også brukes som løse, kantede tepper. Mange velger å legge vegg-til-vegg-teppe på soverommet for å skape en lun og dempet følelse. Det er fortsatt behov for mer kunnskap om mulige helsemessige konsekvenser ved bruk av teppegulv , særlig nye typer (heldekkende) teppegulv som har kommet på markedet de siste årene.


Ved valg av materialer for å erstatte teppegulv , bør det gjøres en grundig vurdering av mulige effekter på inneklima og helse. Når du kjøper Vegg til vegg teppe, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris. Tilbudene varer ut søndag 1. Butikken på Bryn stenger kl. Stille, mykt og behagelig.


Nå har vegg-til-veggtepper fått en renessanse, og et vakkert teppe binder rommet sammen og skaper helhet i interiøret. Det er få studier som har tatt for seg om bruk av teppegulv gir økt mengde støv i luften, men mye tyder på at mennesker med luftveisproblemer, for eksempel astma, opplever en forverring av plagene når de oppholder seg i bygg med teppegulv. Renholdsrutiner vil nok være avgjørende for hvor stor negativ effekt teppegulv kan ha på helsen. Det bør utvises varsomhet ved bruk av teppegulv eller andre typer nye gulvbelegg, særlig i skoler og barnehager, med mindre særskilte behov gjør at teppegulv er å foretrekke. Det finnes myke, støtdempende belegg som er gode alternativer til teppegulv.


På baksiden av teppet er det lagt på en filt som gjør at teppet kan legges løst, eller hellimes om det trengs. Gulvmax er leverandør av vegg til vegg tepper i alle kvaliteter og priser. Vi kan også levere en mengde gulvtepper laget på mål kantsydd eller med kuttet kant.

Jeg har som to andre i spaltene her tenkt å legge parkett eller pergogulv på soverom og på en gang i underetasjen. Men jeg lurer på om det strengt talt er nødvendig å fjerne teppet først. Hvis flossen hadde vært av den lange typen, så kunne jeg forstå at det kunne bli litt svampete å tråkke på. Gulvdeal har et rikt og godt utvalg av vegg til vegg tepper av høyeste kvalitet til lave priser.


Våre leverandører er Lano,Danflor,Storeys og Musum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg