mandag 26. oktober 2015

Bilderamme clas ohlson

Fraktfritt over 3kr. Handle på nett eller besøk nærmeste butikk! Fotorammer – finn en ramme med passende mål.


Sett ramme på dine beste bilder og la dem stå fremme så du kan se dem og bli inspirert. La opplevelsen fra bildene. Malerier, veggdekor, bilder med mer.

Pynt veggene med bilder og plakater. Vi innreder med møbler og tekstiler, men belysningen og forskjellige typer veggdekorasjoner. Klassisk bilderamme med ekte følelse får du hvis du velger en treramme som i dag finnes i massevis av farger og varianter. Når du velger bilderammer skal du i første omgang sørge for at rammen passer til motivet. Et svarthvitt motiv passer bra med de fleste rammefarger, mens en fargerik krever litt mer planlegging.


En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer.

Dette skaper et flott og kreativt uttrykk. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker.


På jakt etter en fin ramme til et bilde? Vi tilbyr mange rammer som beskytter og gir bildet den utsmykningen det fortjener. Se alle våre rammer her. Noen som vet om Nille har Abilderammer i standardsortimentet? Clas Ohlson : Matt finish: Jeg vil ikke anbefale x 70-rammer fra denne.


Evt om du har europris eller clas ohlson i nærheten da? Det tok ikke lang tid å gjøre maskinen om til en digital bilderamme. Vet ikke hvor de har akkurat det, men f. Vi skrev om digitale bilderammer som julegavetips en uke før jul. Bilderammen vår kostet under hundrelappen.


Er det nokon som veit om. Gi bort en digital bilderamme med bilder av deg selv eller barna og gi den bort i gave til. Sammenlign priser på Digitale fotorammer.


Finn tilbud på produkter fra Intenso, Hama, Braun Photo Technik og mye mer.

Del feriebildene med slekten - den digitale fotorammen Frameo med wi-fi-tilkobling tar imot bildene dine – uansett hvor du er. Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x18. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk. Ram inn minnene dine.


Med en digital fotoramme trenger du ikke lenger å måtte velge bort noen av favorittbildene dine, fordi de ikke får plass på veggen. Har du et kjempestort motiv med kvadratisk fasong som trenger en passende ramme, har du kommet til rett sted – vi har nemlig et veldig godt. Takket være en digital bilderamme kan du vise dine dyrebare minner til alle kjere mennesker.


Våre digitale bilderemmer som kommer i forskjellige farger passer til enhver interiør og viser bilder av høykvalitet. Glem alle dine eventyr mens du slapper av hjemme eller jobber i kontoret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg