onsdag 14. oktober 2015

Maling av spisebord

Våre spisebord er solide og slitesterke, og mange av dem kan gjøres større. Se utvalget på skeidar. Vi har varehus over hele Norge. Finn det nærmest deg her.


Ta innredningen i spisestuen din til neste nivå med unike spisebord fra Bolia.

Kom til måltidene, bli sittende for historiene. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Stolene skulle få nytt trekk, laget av gamle gardiner, så seteputene ble skrudd av. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Deretter ble stolene grunnet med et strøk heftegrunning.


Så ble de malt: Trude malte stolene i fargen Natural Peace fra Nordsjøs favoritter. Så skulle stolene få nye trekk! Trekket var stiftet fast på undersiden.

Stiftene ble pirket opp med en liten. Så fjerner du eventuelle beslag og skaper vekk løs maling. Så er det viktig å vaske godt. Bruk et rengjøringsmiddel som er beregnet for bruk før maling.


Tørk av med en fuktig mikrofiberklut. Så sliper du overflaten og fjerner slipestøvet med en mikrofiberklut. Her ser du hvordan du gir nytt liv til gamle møbler og gjenstander med litt maling : 27.


Sv: Hva slags maling til spisebord ? Benga er en lakk - altså er den ikke særlig dekkende i forhold til maling. Det trengs flere strøk, og måååå ha en eller annen slags grunning i bunnen. Trenger tips, skal male et spisebord.


Det samme vil gjelde for spisebord i tre. Noe av disse stoffene kan vaskes bort, men når det gjelder flekker av blant annet rødvin, blåbærsaft og blekk har disse fargestoffer som binder seg til trefibrene. Ser du sprekker i kitt og maling nederst i vinduskarmen, er det tegn på at det er på tide å male. Kontroller vinduene hvert år.


Det er den mest sårbare delen av vinduet.

Ser vinduet bra ut ellers, kan det holde med å kun male den nederste delen og ca. Huske grundig forarbei så blir det mye enklere å få flott. Det finnes ingen grenser for hva et moderne spisebord må kunne tåle. Gi bordet er par gode strøk og husk å tørke av mellom hver gang. Anslått tidsbruk: noen timer, avhengig av type møbel.


Brukte møbler kan du få til en svært billig penge, noen ganger helt gratis. Ofte er gamle ting mer solide en det som produseres i dag. Se vårt store utvalg av bord i kjent design. Vi hjelper å planlegge, og leverer i hele landet. Stort utvalg av fin hjemmeinnredning.


Handle raskt og enkelt på Ellos. Hos Bohus får du et stort utvalg av spisebord til hjemmet ditt! Forarbeidet er viktig når du skal male gamle møbler.


Fjern alle beslag, og skap av løs maling. Start med å vaske bordet rent med Original Forvask. Gammel lakk og maling bør fjernes, ellers kan du få flekker.


Det gjør du best med en lakk- eller malingfjerner, da er det mindre jobb enn å slipe det ned. Kanskje du heller ikke trenger å slipe det ne sier Hagen. Det skulle være vanskeligere enn jeg trodde! Skreddersy maling jobb til din egen kulturarv for å gi et fascinerende samtaleemne når folk spør om den særegne tabellen.


For eksempel kan du pryde overflaten av spisebord med norsk rosemaling, en stil av floral maleri som nybyggere fra Norge brakte med seg til USA. Plankene ble derfor kuttet til cm. Puss endene på plankene lett med sandpapir.


Mål til to lengder plank som skal støtte opp på undersiden av bordplaten. De skal ligge på langs av de brede bordplankene. Vår Original Panellakk kan blandes i mange ulike farger.


Panellakk er en transparent behandling av treverk, og overflaten vil gi en matt eller halvblank overflate, alt etter hvilken glans du velger på produktet. Påfør panellakken vått-i-vått og la tørke. Ved bruk av olje er det viktig å tørke av overskuddet. Ellers blir det blankt med varierende glans avhengig av hvor meget som har trukket inn.


Den vanskeligste teknikken innen maling er lakkering. For å få bort nupper brukes stålull som poleres i vedens lengderetning. Et godt resultat krever grundig forarbei mange tynne strøk, gode pensler, et støvfritt miljø og et håndlag som gjør at lakken påføres pent uten å renne eller boble seg.


Terskler møbler og båtdekk skal som regel strykes med akryllakk eller syreherdende lagg som påføres med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg