torsdag 15. oktober 2015

Lady wonderwall fargekart

Tidsbegrenset tilbu kjøp nå! Aktuelle kampanjer Interiør! Det handler om å ta ansvar for egen begeistring - Lady.


Vi tar full kontroll over eget liv, og opplever hvordan farger beriker og stimulerer. Spontan kreativitet og humor vil prege morgendagens interiørbilde, og en fargesterk optimisme viser veien inn i mulighetenes tid.

Lady vegg er bestselgeren på innendørsmaling. LADY WONDERWALL Living. Produktet er lett og rulle og har meget god dekk. Dette gjør det enkelt å få et jevnt vakkert resultat. Den har ekstra gode heftegenskaper og dekkgaranti, maks strøk.


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Vegg, Innendørs,. Dette er en vakker silkematt maling med helt unike robuste egenskaper.

Hver og én av fargene har sin egen personlighet, og de skaper helt unike atmosfærer. Varig vakre, matte vegger! På sugende, porøse underlag anbefales det å male strøk for å unngå skjolder.


Rengjøring av søl JOTUN Spesial wipes anbefales for å rengjøre søl. De unike egenskapene gir en vakker, robust og flekkavvisende overflate som holder seg vakker lenge. I dette fargekartet har vi fokusert på tre forskjellige stiler, og hvert tema har fått sin egen fargepalett. Fargeopplevelsen kan variere med lysforhol glans, struktur og underlag. Fargeprøvene er å betrakte som retningsgivende.


I feltet Fargekode skriver du enten fargenavn eller fargekode (F.eks. NCS-kode). Det er ikke angrerett på maling som er blandet i en ønsket farge. Vær derfor nøye med å spesifisere hvilken farge du ønsker!


Egenskaper: Malingen h. Lady Wonderwall er en vanntynnet akryl dispersjonsmaling for innendørs bruk i tørre rom. Samtidig står den midt i trendbilde – nå kan du ha matt vakker finish også på de mest utsatte flatene, og i de ulike livsfasene hvor robusthet er en prioritet i hjemmet. Veggmalingen er matt og gir et vakkert uttykk.


At den er best i test er en trygghet på et varig og holdbart valg.

Det første steget på veien kan være å sørge for harmoni i hjemmet. Den gjør det enkelt å holde veggen pen over ti og de unike egenskapene gir deg en pen, robust og flekkavvisende silkematt overflate som holder seg vakker lenge. Vi hjelper deg gjerne med oppussing av nye eller gamle prosjekt og ingen jobb er for stor eller for liten for oss.


Er du usikker på hva som skal til for å få.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg