onsdag 30. september 2015

Quick spraymaling

Gjenbruk er i vinden som aldri før. Oppussing av brukte møbler og gamle gjenstander er ikke bare miljøvennlig, det er også ideelt for deg som er student på budsjett. Godt egnet til sykler, småreparasjoner på biler, gjerder, portstoler, hagemøbler, innredning og lignende. Genial å bruke der pensel ikke kommer til.


Den finnes i dekkende hvit og fluoriserende orange.

Har god vedheft til underlag som asfalt, betong. Av og til holder det ikke med vanlig maling, men kan hende du trenger en tynnere og mer hurtigtørrende type, som må påføres i flere lag. Da kan spraymalingen vår være tingen.


Påfør gode strøk av hver og du vil ha en meget god beskyttelse mot vær og kulde. Den fyller godt og sikrer god vedheft på underlag som tre og hardplast. Den er utmerket til alle underlag av metall.


Påføringsverktøy og maling i ett - rist og spray! Til merking av de fleste underlag, også fuktige.

Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Utmerket til griller, eksosanlegg, gressklippere, ovner, periser mm. Du har derfor mulighet til å finne din yndlingsfarge, den som passer best til ditt prosjekt. Finn din favorittfarge i vårt store fargeutvalg. Blank dekklakk med utmerkede egenskaper for innen- og utendørsbruk.


Spraymaling er utrolig enkelt! Rask tørketi hard UV-bestandig overflate. Beregnet for lakkering av maskiner, verktøy. Vi tilbyr panellakk og spraymaling fra Nordsjö. De ulike spraytypene vi har i vårt sortiment kan anvendes på metall og treverk.


Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. Eksempelvis kan du få spraymaling til træ, metal, radiatorer og endda også bilfælge.


Der findes naturligvis også allround spraymaling , der er godt til dekorationer. Her kan fantasien få frit løb, når der skal vælges farver. Se hvor raskt vi fornyet vårt gamle og slitte serveringsfat.

Med Quick Bengalack spraymaling er det lekende lett å gi nytt liv til dine favoritter. Les tester og omtaler før du kjøper. Med quick spraylakk har du emaljelakk og verktøy i ett. SPRAY MALING HVIT 400ml QUICK SPRAY BLANK BOX, 0. For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben. Dette produkter er på klubbtilbud.


Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg