fredag 18. september 2015

Lady interiør finish

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Den korte tørketiden gjør det mulig å male to strøk på en dag. Pent panel – helt enkelt.


Resultatet fremstår som både sanselig og uovertruffent perfekt.

LADY Supreme Finish Tre og Panel. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! For enkel å rask fornyelse av tre og panel. Malingsutstyr vaskes i vann etter bruk.


Interior Finish kommer i glansgradene silkematt og halvblank. En halvblank akrylmaling til bruk innendørs på mellom- og toppstrøk. Den korta torktiden gör det möjligt att måla två strykningar på en och samma dag. Vanntynnet, svanemerket oljemaling for innendørs treverk.


Tonen er blågrønn med et grålig skjær over seg.

Gulner ikke over tid. Dens spesialtilpassede formula gjør det enkelt og raskt å male panel og paneltak. Produktet er en silkematt, moderne, vanntynnet maling som tørker raskt. Mellom og toppstrøk på panel, MDF, møbler, karmer og. Den er mattere og har en enda vakrere finish , men er like robust som før!


Interiør finish giver et ensartet, meget slidstærkt og glat overflade. Kan købes i alle farver, find evt. Skriv farven i bemærkningsfeltet eller evt. Plaza Interiør valgte Deco Blue. Send oss en forespørsel.


Halvblank maling spesialtilpasset for panel og listverk innendørs. Mattslip overfalten mellom strøkene, og fjern pussestøvet med en mikrofiberklut. Dette fargekartet er inspirert av naturen, og fargene strekker seg fra lyse og sarte nyanser, via bruntoner, til sobre og mørke beisfarger. Det anbefales å slipe lett med fint sandpapir før du tar det siste toppstrøket – for å sikre en jevn og vakker overflate. Fana Farge og Interiør AS.


Denne træmaling er yderst velegnet til at male døre, dørkarme, fodpaneler, træmøbler, skabslåger mv. De unike egenskapene gir en vakker, robust og flekkavvisende overflate som holder seg vakker lenge. Påføres med rulle eller pensel.

Dette gjør det enkelt for folk å finne farge til lister, tak og andre detaljer. Lady Wonderwall Silkematt. Det gir den fineste finishen. Veggene dine er de største flatene i interiøret ditt, de du ser på HVER dag.


Fortjener de ikke da å males vakkert?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg