tirsdag 8. september 2015

Smartstore 15

Smartstore 15

SmartStore plastbokser til en god pris. Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti! Opbevaringsboks SMARTSTORE classic 15. Den samme gode kvalitet som altid.


Låget til opbevaringsboksen er ikke luft og vandtæt. Oppbevaringsboks som er tilpasset Aark størrelsen, perfekt å ha på arbeidsplassen. Boksen er også godkjent for. Se lagerbeholdning i butikk Pr.


Legg i kurv Legg i kurv Produktinformasjon. Lokk som dekker hele boksen og beskytter innholdet. Den kan stables og har lokk med sneppertlås. Ypperlig til oppbevaring i garasje, loft eller bod.


Smartstore 15

Tåler ned til minus grader og kan brukes i mikrobølgeovn uten lokk. Laget av næringsmiddelgodkjent materiale for oppbevaring av all type mat. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd.


Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av våre. Orthex online hos BAUHAUS. På lager i nettbutikk. Godkjent for kontakt med mat. God boks for oppbevaring av alle typer material.


Perfekt for å holde orden på små artikler som penner, kritt og. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Finnes i mange forskjellige størrelser. Shop Smart Store today.


Utmerket for bruk i kjellere, loft, garasje, hus og hytter. Kjøp i nettbutikk Kjøp i butikk. En boks som tåler tøffe tak! Smartstore Robust er en slagmotstandig, kuldemotstandig (motstår ned til -40°C) og næringsmiddelgodkjent oppbevaringsboks som er ideell å oppbevare alt fra verktøy til matvarer i. Lokket lukkes med klikklås. Stabil, transparent förvaringslåda som är perfekt till all slags förvaring då man ser vad som finns inuti lådan.


Smartstore 15

Praktisk förvaringslåda. Zoom, rotation and videos features are not supported by your browser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg