tirsdag 22. september 2015

Hth kjøkken molde

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Velkommen til HTH i Molde.


Hth kjøkken molde

Det er samlingspunktet for hyggelige stunder og viktige samtaler når vi møtes over en kopp kaffe eller en god middag. Et nytt kjøkken skal være både funksjonelt og praktisk, slik at det blir en hjelpende hånd i hverdagen. Her finner du alle våre kjøkken , bad og garderobe utstillingsmodeller i Molde.


Få mer for pengene med en utstillingsmodel fra HTH. Hvis du har forelsket deg i et HTH - kjøkken , kan du få din kjøkkenkjærlighet helt uten problemer. HTH -skapene blir satt sammen på vår danske fabrikk i Ølgo og våre egne sjåfører leverer dem hjem til deg. Vi monterer ditt kjøkken , og gjør alt eller deler av det øvrige arbeidet. HTH Molde leverer kjøkken , ba vaskerom og garderobeinnredning til privat og prosjektmarkedet i Romsdal og omegn.


Hth kjøkken molde

Besøk oss i Molde og se vårt rike utvalg av kjøkkenløsninger. Vi er en stolt forhandler av norsk kjøkkenkvalitet og våre eksperter står klare for å skreddersy optimale kjøkken , bad eller oppbevaringsløsninger etter dine ønsker og behov. La deg inspirere og ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Du finner telefonnummeret til kundeservice her, samt en oversikt over over våre butikker og åpningstider.


Vi i HTH er alltid klare til å hjelpe deg. HTH - kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt, hvor det moderne livet leves. Vår lidenskap er å utvikle kjøkkendesign med en wow-effekt, som gjør en forskjell hver gang du bruker kjøkkenet , og som du vil elske å vise frem til gjestene dine. Se alle HTHs kjøkkenmodeller.


Spar tid og penger på neste hotellreservasjon. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og. Kvik Molde jobber ut fra at alle har rett til et kult kjøkken. For å være sikker på at du får god hjelp til planlegging av ditt nye kjøkken , bad eller garderobe, er det lurt å avtale en tid med oss. Hvitevarer og benkeplater.


Kjøkken -, bad- og garderobeinnredninger. Vi var den første HTH -forhandleren i Norge, og kan i dag skilte med å være den største. HTH og kvik er bygd opp på samme måte som ikea. HTH , HTH manglet det deler og ting ble ødelagt under montering pga svakt materiale.


Hth kjøkken molde

HTH i Molde : butikker og åpningstider Her kan du finne alle HTH butikker i Molde. For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn. Stengetider når nærmeste butikk åpner og lukker hverdager, helgene, ferie eller sent. HTH selger kvalitet til overkommelige priser, og navnet har festet seg i den skandinaviske bevisstheten som det kjøkkenfirmaet som forplikter seg til at ”…du får mye mer hos HTH ”. HTH tilbyr et stort utvalg av kvalitetsløsninger for kjøkken , bad og garderobe. Vi gjør drømmene dine til virkelighet.


Sigdal har kjøkken , bad og garderobe i go norsk kvalitet. Avtal designmøte direkte på vår. AUBO tilbyr et bredt spekter av forskjellige farger og stiler, som kan realisere selv de villeste drømmer om kjøkken design. Det hvite kjøkkenet er fortsatt en norsk bestselger og en god investering for ethvert hjem.


Hth kjøkken molde

Det sorte kjøkkenet for de som ønsker kompromissløs eksklusivitet og eleganse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg