tirsdag 15. september 2015

Glassfiber maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!

Gir en lettstelt og slitesterk flate. Beregnet for overmaling. Passer de fleste typer av underlag, f. Vet hva slags glassfiber du har.


Prosjektet ditt vil slå ut ett hundre prosent vellykket hvis du bruker maling som har et lignende utgangspunkt enn dine glassfiber. For eksempel vil en epoxy-basert maling fungere perfekt med en epoksyharpiks glassfiber og polyester-basert maling med polyester-basert harpiks. K nå glassfiberoverflate du skal male.


Har tidligere benyttet Quick emaljelakk på glassfiber i blant annet motor-rom.

Supert resultat uten tegn til sprekking. Problemet med maling av glassfiber kan være at malingen er hard (og dermed blank og fin) men glassfiberen er mykere. Et fint sandpapir skal brukes for å sikre akkurat nok ruhet for malingen til å følge. Har kjøpt meg en gammel fot glassfiber båt som jeg har pusset å tettet noen hull i. Den er også blitt falmet i fargen med årene. Noen som har noe tips om.


Denne allsidige materialet kan finnes i nesten alle ba arbeidsrom, eller kjøkken i nesten alle hjem. Gelgoaten er mye tykkere enn vanlig maling , og fyller bedre opp. Alle typer maling må røres om før påføring, dette er spesielt viktig med to-komponente produkter. Uten tilstrekkelig omrøring vil ikke produktet tørke ordentlig, og heller ikke oppnå ønsket glans og hardhet.


I literspann bør man bruke en rørepinne av tre eller metall, for større beholdere er det best å bruke et mekanisk røreverktøy. NorRail Glassfiber rekkverk har lav vekt, enkle å installere, kostnadseffektiv, krever ingen maling og er vedlikeholdsfrie. NorRail rekkverket er utformet med standard modulære elementer som et utvalg av tilbehør kan legges, noe som gjør dem kan tilpasses ethvert behov og enkel å installere.


Mens prosessen er involvert, hvis du følger trinnene tett kan du gjøre gode utseende reparasjoner. Bare fornye gelcoaten vil gjenopprette den opprinnelige glans til din båt og at det ser ut som ny. Kjente varemerker Prisgaranti Rask levering på.

Dette er en sterk en-komponent maling som er beregnet for å gi ekstra beskyttelse på utsatte områder, maskinrom, kjettingkasser, dørker etc. Selvfølgelig, jo større prosjektet er, jo mer maling du trenger. Glassfiber maling er faktisk dyrt men vern og ser det gir til prosjektet vil være verdt utgiftene. Det vil da følge at du trenger mer penger for å fullføre prosjektet.


Din malingsekspert på nett! Meld deg inn i vårt nyhetsbrev! Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling. Ulike typer maling har ulike egenskaper.


En vanntynnet acrylmaling vil som regel virke blankere enn en oljebasert med identisk glansgrad. Det er misforståelse at blank maling er mer slitesterk enn matt - blank maling er lettere å holde ren. Bruk høyere glansgrad på list og dør, mattere maling på veggene og mattest i taket. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten.


Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg