mandag 21. september 2015

Owatrol teakolje

Alltid til gode priser! Stort utvalg av olje og beis. Velkommen til Bygghjemme. Maling og tapet hos Bjygghemme. Se vårt utvalg av maling og tapet! Hurtig levering av terrasseolje!

Terrasseolje finner du hos oss. Handle innendørsmaling online. Besøk en av våre butikker, eller bestill enkelt på nett! Finn laveste nettpris her.


En komplett serie dedikert til innendørs og utendørs dekor. Produkter til Industri produksjon. Dette sortimentet tilbyr produkter for beskyttelse og overflatebehandling av treverk, så vel som beskyttende behandling av andre.


Beskytter og styrker den naturlige skjønnheten i treverket.

TEAKOLJE er en dypt penetrerende, klar olje som gir et rikt varmt utseende til enhver behandlet treoverflate. Kan brukes både inne og ute. Tørk av overskytende olje med en lofri klut.


Gir god beskyttelse og pleie til treverket. Teakolje til teak og andre eksotiske treslag. Oljen kan brukes både på eksteriør og interiør. Lyst tre vil få en gylden glød. Like godt egnet ute som inne.


Owatrol teakolje gir en silkematt overflate. Olje som bevare treverkets naturlige varme glød Legg i handlevogn Ikke tilgjengelig. Fremhever og beskytter den naturlige skjønnheten i treet. Naturlig rik matt finish. Overflaten får en naturlig og matt finish som ikke flasser.


De fikk jeg av en fag man som som hadde malings butikk i Trondheim. Har etter det benyttet dette produktet til å stoppe rust på bl. Nettlager Selges ikke fra nettlager. OWATROL POLYTROL 5L.


Vi tar forbehold om avvik, spesielt ved lav beholdning.

Ved spørsmål ta kontakt med din lokale butikk. Edelolje er en høykvalitets-, klar, lufttørkende olje, som kan brukes på alle tresorter. Enkel påføring og vedlikehold.


Edelolje er ideell for påføring på eksotiske treslag, hvor de utmerkede penetrerende og filmbyggende egenskapene sikrer beskyttelse over lang tid. Den erstatter de naturlige tapte oljer i forvitringsprosessen ved utvendig treverk. Den kommer i liter, liter og liter. Om det er snakk om innvendig trebehandling finnes spesiell voks.


Her jeg sitter nå, husker jeg ikke navnet på den jeg har brukt. En teakolje basert på vegetabilske oljer tilsatt kinesisk treolje, noe som gir en svært god inntrenging i treet. Oljen er laget for teak og andre harde treslag.


Eksempel på bruksområder er utemøbler, ytterdører, tre på båter, vinduer, terskler m. Oljen Der veldig penetrerende og trenger ut fukt og luft og fyller treets porer. Gjenoppretter farge og utseende på marmor, fliser, gravsteiner, skifer og terrakottafliser der utseendet har falmet. Brukes over og under vannlinjen, inne og ute.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg