onsdag 16. september 2015

Skinn lakk

Nyheter for ehnver fashionista - Stort utvalg - Mote på nett - Bubbleroom! Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Etter år er alt som har med skinn og lær å gjøre fortsatt en stor motivasjon. Colourlock ønsker å levere god kvalitet og service.


Maks to tynne strøk, anbefales ikke til skifte av farge. Foliatec har et bredt spekter av lakk til de aller fleste formål.

Også interiøret i bilen din! Enten du vil endre farge på skinn , friske opp elementer i dashbor midtkonsoll eller dørpanel. Med denne interiørlakken kan du gjøre nettopp det! Alle typer skinn trenger regelmessig pleie og vedlikehold. Vi i Oslo-Skinnspesialisten AS tilbyr farging og restaurering av skinn som er falmet eller har deler hvor fargen er slitt vekk.


Sted Kristiansand VCCN medlemsnummer Innlegg 6. Men holdt på å fryse låra av meg - det kjentest nesten kaldere enn med tynne strømper. Muligens noe jeg ikke har skjønt her, men pleier dere å bruke strømpebukser eller stayups under sånne tights?

Vi har pregeverktøyet du trenger. Skal du prege papir, visittkort, vitnemål, foto, bryllupsinvitasjoner eller lignende, så gjør et pregestempel jobben på en utmerket måte. Skinn kommer i bare én naturlig finish, og med litt hjelp og riktig vannbaserte produkter kan du enkelt reparere skinn , gjenopprette skinn farge, og gjøre det mykt og smidig igjen.


Det første skrittet for å lykkes med å bevare, gjenopprette eller reparere slitt og ødelagt skinn , er å gå for kvalitet i de produkter du bruker. Produktene våre produseres av Lederzentrum GmbH, et selskap med lang fartstid i både bil- og møbelindustrien. Vi ønsker å tilby produkter som er enkle i bruk, og. Eksteriørmaling finner du på Maxbo.


Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Man finner mange typer skade på skinn og lær.


Falmet og solbleket skinn , skade på skinnfarge, fargesmitte og flekker på skinn er noen. Men også hull i skinn , riper, revner og sprekker. Katteklor på skinn er heller ikke uvanlig. På denne siden finner du bilder av ulike skader på skinn. Treknott Classic wood: skinn på framsiden, oversiden og baksiden, sidepartier av ekte valnøtt-tre.


Passer til dekorpanelsett og ratt Classic wood på en eksklusiv og stilren måte.

Jeg har tidligere kjøpt noen små flasker med lakk for å reparere småskader på skinnsetene og det fungerte forsåvidt bra. Er det noen som vet hvor man kan få. Egner seg for støtfangere, plastlister, interiørdeler som dashbor dørtrekk, seter. Spraylakk for skinn og plast. God vedheft på de fleste plasttyper.


Populære farger er Honda Black (mørk grå - nesten sort), Astra Grå (mellomgrå, som mange støtfangere og interiørdeler), - forskjellige farger på lager. Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter og gode tilbud! Alt innen vedlikehold og reparasjon av skinnseter, sittemøbler, terapibenker etc.


Hos Skinnassistanse kan du være trygg på at du. Meget brukervennlige og slitesterke stempel for profesjonell bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg