torsdag 17. september 2015

Lampeskjermer retro

Best på belysning og lamper! Vi har Norges mest fornøyde kunder. Her finner du alle aktuelle tilbud. De aller beste tilbudene. Lampeskjermer - Vi matcher laveste pris i markedet.

En ny lampeskjerm kan gjøre en gammel lampe som ny, eller gi en helt ny følelse i et rom. Hvorfor kjøpe en helt ny lampe, når kun en ny skjerm kan gjøre samme nytten? Retro er slett ikke et banneord… det er den fete ultra store lampen som på -tallet hang over bordet og til den dag i dag fortsetter den å spre glede, farger og lys og stadig være kul… Litt som når John Travolta braker inn i stuen vår som gjenskapt action helt, som vi ellers hadde glemt fra de gamle disco filmene.


Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Vi er en norsk bedrift med daglig utsending fra vårt.


De kan tone ned belysningen eller bare gi den gamle lampen din en rask oppfriskning. Bruk gjerne en LED-pære eller en lyspære med lav wattstyrke, da vil skjermen holde lenger og ikke gulne med tiden.

I vårt brede utvalg av lampeskjermer på nett finner du en mengde ulike stiler, former og størrelser. Selv en liten forandring som å bytte ut lampeskjermer på dine lamper kan gjøre en utrolig stor forskjell i et rom! Høy kvalitet til gode priser.


Med en ny lampeskjerm får både lampen og rommet et nytt uttrykk. En lampeskjerm skaper en lun atmosfære, samtidig som det fungerer fint som et dekorelement. Velg blant vårt utvalg lampeskjermer av ulike størrelser, farger og teksturer, som skaper ulikt lys og atmosfære.


Retro Astra lampe fra The Home Decor Picker. Retro leselampe fra The Home Decor Picker. Moderne produkter av god kvalitetsdesign. Se ukens gode tilbud nå. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem.


Med en lampeskjerm forandrer du enkelt lampens utseende. Finn laveste nettpris her. Velg mellom forskjellige farger, mønster og materialer slik at du kan finne en som passer. Hold deg oppdatert og inspirert Vi deler håndplukket inspirasjon, guider, rå tips og nyheter med deg i vårt nyhetsbrev. Innendørsfotball er ikke alltid den smarteste.


Lampe master er her med vårt store utvalg av lampeskjermer og tilbehør.

Husk å sjekke de endelige målene som får rett lampeskjerm. Hvis ikke, kontakt oss, så vi vil hjelpe. Alle våre lamper leverte frakt gratis. Her er lampeskjerme fra bla. Vegghengt med stk lamper.


I denne kategorien finner du alle mulige lampeskjermer ! Er du lei av dine gamle lamper og ønsker å fornye hjemmet? Ett alternativ er jo å kjøpe en helt ny lampe eller å fornye lampene du allere har med en ny lampeskjem. Stativene lages utenlands, men skjermene sys i Norge, i go håndverksmessig utførelse. Syr du lampeskjermer selv? Vi selger samme type stoff som brukes i våre ferdige skjermer som metervare, både det skotskrutete stoffet og stoff Frøskall.


Vakker belysning løfter virkelig et hjem. Her tilbyr vi et bredt sortiment av ulike typer lamper og lys som gjør at du enkelt kan velge ut nettopp dine favoritter til hvert rom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg