tirsdag 29. september 2015

Munnblåst glass

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Munnblåst glass

Dekorer med detaljer fra Jotex. Bygget vil likevel få fasadeelementer med firelags isolerglass, elektrokrome glass med solskjerming og solceller i fasadeglasset. Julekuler og juletrepynt i munnblåst , hånddekorert glass.


Julekulenettbutikken Glassklart leverer unike, forseggjorte glasskuler av høy kvalitet. Vi gir deg nyttige tips og råd om glassarbeid. Har du spørsmål eller trenger en glassmester kontakt oss nå. Edelglass er opptatt av høy kvalitet, godt håndverk, design og brukervennlighet. Lik men ulik de er unik- står for hvert enkelt produkt som produseres for Edelglass.


Munnblåst glass har blitt brukt i vinduer i flere hundre år. Gjennom siste sekel er bruksområdene utvidet til inkludering i moderne arkitektur. Vi ønsker bransjen og interesserte med på tur som gir de reisende en utrolig innsikt i det tyske glassverkets virksomhet, sier prosjektleder Per Henning Graff. Kopiering av innhold ikke tillatt.


Modeste nettbutikk, gammeldags juletrepynt i glass , munnblåst og håndmalt i Tyskland og Tsjekkia. Dekanteringskaraffelen får frem det beste i vinen. Når vinen helles over på karaffelen, renner den gjennom små hull i den integrerte trakten og ned langs innsiden. Ufarget og farget glass. Som forhandler av Lamberts- glass kan vi sette inn nyblåst (ca. mm) glass i våre nyproduserte vinduer.


Munnblåst glass

Det ultimate håndverket! Både ufarget og farget munnblåst glass. Stub glass 4-pakning cl fra Holmegaard leveres stablet i en sylinderformet lilla forpakning. Glassene i Stub-serien har en kort stilk og en smal fot, noe som gjør at de kan stables oppi hverandre, noe som sparer plass ved oppbevaring. Boblen er munnblåst og håndlaget av erfarne glassblåsere med lange tradisjoner i håndverket.


Produktene vil derfor ha et helt unikt uttrykk, ingen blir helt like, og de har Finn Schjølls kjente signatur på kragen. La deg inspirere av Finn Schjøll, gi hjemmet ditt litt enkel pastellfarget lykke! Før av trefiner, nå i kobber. En klassiker fra Tom Rossau.


Glass som er fremstilt på den gamle måten gir øynene i husets ansikt den rette glans. Dere får høre om hvordan livet i en liten Glasshytte er, veien fra idé til produkt, og prosessen med å blåse glass. Takket være den klassiske metoden for å blåse glass , er alle produktene i Smoke from Broste Copenhagen-serien helt unike.


Den grå-dimmede fargen virker annerledes, noe som gjør denne bollen unik. IKEA - KONUNGSLIG, Vinglass, klart glass , Hvert glass er munnblåst av en dyktig håndverker. Alle glassene i KONUNGSLIG-serien er munnblåst av en glassblåser.


Munnblåst glass

Rakel vase i munnblåst glass fra Broste Copenhagen. Denne vakre og unike vasen har mange fargespill og vil derfor bli en lekker detalj i interiøret. Plasser den på en hylle sammen med andre vaser og lys eller bruk den som dekor på stue bordet.


Denne fine vasen vil passe til mange ulike stiler og farger i hjemmet. Ballroom pendellampen består av ett kuppel-formet munnblåst glass i klare eller fargefulle varianter. Ballroom har også en fin og dekorativ håndmalt ring som komplimenterer helheten.


Denne kolleksjonen er utviklet i samarbeid med den danske keramikeren Annemette Kissow. Evnen hennes til å forme og skape har resultert i en glass -serie i to størrelser. Vi leverer alle typer glass som skal tåle noe ekstra, for eksempel motstå trykk, slag, varme, kjemikalier og riper, med mere. Uansett ditt behov for teknisk glass eller designglass så finner vi en løsning som passer deg. Med personlig service og mer enn års erfaring vil du aldri gå forgjeves hos Mirit.


Delene passer til både lunsj og middag, samt fancy retter som krever litt ekstra. Bobleglasset er munnblåst og håndlaget av dyktige håndverkere. Porselenet er laget i beste feltspatkvalitet med matt glasur, høy hvithetsgrad og styrke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg