fredag 11. september 2015

Babyfilt

Blå kabelstickad babyfilt i mjuk ekologisk bomull. Shoppa GOTS-märkta babyfiltar i butik och online. Babyfiltar är bara så otroligt söta.


Kanske är det något med deras mysiga mjukhet mot babyns sammetslena hud. Oavsett vilket är en babyfilt toppen för en kortare tupplur.

Och för att göra småbarnslivet ännu enklare kan våra babyfiltar maskintvättas. Hos oss hittar du mjuka och gosiga filtar och plädar till barn i alla åldrar. Kika in på sidan och finn ett stort utbud av mysiga filtar som barnen älskar!


Vi erbjuder ett brett utbud i alla sorters kvaliteter i flera olika storlekar. Snabba leveranser och trygg E-handel. Medlemskap i tre nivåer.


Varje krona du handlar för ger dig en poäng – och ju mer poäng du samlar, desto högre nivå.

Stort urval av babyfiltar passar utmärkt både i vagnen och i sängen. Många undrar vilken storlek på filten passar bäst till vagn eller vagga. Hon undrade om jag kanske skulle vilja sticka en snygg, supervarm babyfilt på cirka tre timmar.


Det är precis vad Max skulle behöva till vagnen dessa smällkalla vinterdagar. Birgitta har stickat flera filtar av garnet Polaris från Drops och menar att man stickar en filt på några timmar, och att det går åt 5-nystan. Välj en babyfilt eller barnfilt från Klippan Yllefabrik så är du säker på att ullen har köpts från fåruppfödare som behandlar djuren väl. En skön filt är alltid bra att ha nära till hands.


I bilen, som ett extra täcke under kalla nätter, i soffan eller i gräset… Bland våra filtar hittar du allt. Välkommen till DROPS Design! Här hittar du mer än 120.


En snuttefilt eller babyfilt kan vara både en säkerhet och en tröst för barnet i alla lägen. Vi har en mängd härliga filtar i mjuka material och snygga designer och färger som babyn garanterat kommer älska. Massor av gratis stickmönster. Filten är den bästa present som finns för små barn.


Filtar är fina, mysiga och väldigt användabara. De behövs i vagnen, i barnstolen, hemma i sängen, på.

Barnets namn stickas in i denna söta babyfilt. Det finns lite olika modeller av muslinfiltar. En babyfilt av bomull kan ses som en stor fördel men det finns också varianter med bambufiber.


Om du är ute efter babyfilt ekologisk så är muslinfilten ett bra val. Den är ofta gjord av 1 ekologisk bomull som är certifierad med OCS Oranic 10 Oeko-Tex och mer. Vid dop, namngivningsfesten eller till den nyfödde – En babyfilt med namn, födelsedatum och -ti vikt samt längd är alltid uppskattad av såväl barnet som föräldern. Skäm bort den lilla nya babyn med en vacker, läcker och otroligt mjuk babyfilt. Den är virkad i Hobbii Baby Merino som är klifritt, mjukt och perfekt till babyn.


Vi använder kakor för att du ska få bästa möjliga erfarenheter från våra sidor. Kakor är små filer med information som sparas av din webbläsare. Låt dig inspireras bland hundratals gratismönster. Klicka på den kategori du önskar titta på, så kommer du direkt till rätt avdelning.


Handla enkelt online på Ellos. Härlig babyfilt stickad i garnet Lisa och Stina från Svarta Fåret! Tillbehör: Stickor mm.


Det här började som ett virka-i-bilen-projekt på den första av sommarens långresor. Först visste jag inte riktigt vad det skulle bli, jag ville mest bara prova. Carina i Uddevalla har komponerat en tjock, mjuk babyfilt som man kan sticka med de garner man har hemma. Restgarner är perfekt!


Lägg upp m på stickor nummer 7. Filtar och plädar kan fullända ditt rum på nolltid och är fantastiska inredningsartiklar eftersom du enkelt kan ändra både stil och färgkombinationer i rummet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg