onsdag 23. september 2015

Grå beis ute

Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT-produktene. Her er de brune, grå , sorte og røde fargene som dominerer. Ta hensyn til den norske tradisjonen av fargebruk i fjellheimen.


Transparente beis som fremhever trestruktur egner seg svært god i dette landskapet, både til hus og hytte.

Vegger får struktur og liv. Beis brukes mer og mer på moderne arkitektur og gråtoner er blitt særlig populært den siste tiden. I dette fargekartet gir vi deg alt fra myke, lyse gråtoner til de mer dramatiske og mørke nyansene.


En gulaktig grå tone. Denne fargen vil oppleves som klassisk og tidløs utendørs, – den vil ikke vippe verken blå eller rød. Den er akkurat mørk nok til å skape fine kontraster til hvite detaljer som vinduer, dører og detaljer. Fargekart med hvite, grå og beige farger fra Beckers.


Før du kjøper beis , bør du tenke over hvilken farge som passer til huset.

Butinox Terrassebeis kan blandes i mange lekre farger. Et godt utgangspunkt er å se på hovedfargen på huset og velge noe som står i stil med det. Også detaljene spiller inn.


Når vi skal male ute , ønsker vi oss et harmonisk uttrykk hvor fasadefargen står godt til fargene på detaljer og staffasje som vinduer, dører, grunnmur og terrasse, forteller Nina Klæboe Mørkve, Skandinavisk fargesjef i Jotun. Ligger hytta i tilknytning til bebyggelse i kulturlandskapet, kan det være aktuelt å bruke stedsegen tekking - for eksempel takstein. Papptekking reflekterer mye av himmellyset og blir ofte for lys.


Gråfargen de trodde var nøytral, ren og grå , ble både lilla og blå når den kom på veggen ute. Beige, grå og brune farger. Grå og brune farger er klassiske farger som vi stadig inspireres av. Trendfargen som hverken er grå eller beige – men en perfekt blandning av begge to kjenner vi i Norge til som Greige.


I Norden er vi veldig glad i denne kombinasjonen, da Greige introduserer en myk og sofistikert, men også en eksklusiv følelse på veggene. Spesialbeis for terrasse som gir et pent og holdbart utseende. Hindrer gråning og oppsprekking. Inneholder effektive midler mot svertesopp og alger.


Jotuns nye transparente beisfarger framhever naturens egne materialer og struktur. Jordfargene er inspirert av både nordisk og mer eksotisk treverk og glir godt inn i omgivelsene rundt huset. Trebitt Oljebeis gir treet nytt liv og skaper et enkelt, stilrent og naturlig uttrykk.

Staffasjefargene i kombinasjonene ovenfor er. Beisen påføres i fiberretningen med en pensel eller svamp. La beisen trekke inn etter produsentens anvisninger, og tørk deretter bort overflødig beis med en svamp eller lofri klut.


Når beisen er helt tørr (les bruksanvisningen på boksen), gå lett over overflaten med stålull nr. Grå skifer 4Når solen begynner å varme og snøen er borte fra terrassen kribler det i fingrene etter å sette ut hagemøbler, puter, blomster, spise god mat og nyte livet ute etter en lang vinterdvale inne. Riktig fargegjengivelse oppnås ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor fargeblandesystem.


Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg