onsdag 23. september 2015

Per spook glass

PER SPOOK har sett det gode liv. Med øye for hva som er vakkert, skapte han KONGLE, inspirert av norsk natur. Med en varm, gylden fargetone som avspeiler en umoden furukongle, er vinserviset et av landets mest populære.


Med sin levende formgivning og ekte talent strekker han stadig nye grenser også innenfor glasskunsten. Selges samlet for kr.

Boller og vaser, fat og vinglass som alle har en funksjon, alene eller sammen, til glede for øyet og hånden. Alle modeller har innpreget designerens karakteristiske signatur på undersiden. Longdrink glassene er solgt). Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.


Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Hvert år lanserer vi to nye kolleksjoner.

Vi samarbeider med noen av de beste designerne og kunstnerne i dag. Vi ønsker å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner. Alle våre glass og krystallprodukter er laget for hån med stor omsorg og kjærlighet av dyktige håndverkere.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment. Dekorer med detaljer fra Jotex.


Hvitt glass med klart overfang og innlagt bladgull. Magnor glass per spook. Personvernerklæring og. Kjøp og selg håndlaget glasskunst på auksjon og til fast pris på QXL. Kongle-serien selges.


Statens Håndverks- og Kunstindustriskole. Dette mønsterheftet selges kun sammen med minimum garnnøster.

Garntype og farge er valgritt. Han er den første norske motedesigneren som fikk eget motehus i Paris. Cathrine Maske står bak det formfullendte glasserviset Cilia som er tuftet på klassiske former.


Rekonstruksjon av studio i Paris Utstillinga, som består av ca. Per Spook som motedesignar. Begin typing your search above and press return to search. PER `S GLASS -SERVICE AS er totalleverandør av glassmestertjenester med over år i bransjen. Bilpleie av høyeste kvalitet er en annen tjeneste vi tilbyr og anbefaler alle med et forhold til bil.


Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad om våra erbjudanden! Han är utbildad vid Oslo Kunstskole och Ecole de la chambre de la Haute Couture i Paris. Efter att ha arbetat för flera stora modeskapare öppnade han sitt eget modehus i Paris. Resultatet blev många fantastiska och prestigefyllda priser. Glass og bestikk – utfyll ditt dekketøy.


Utenom porselen, bør man ikke glemme at et komplett servise også bør bestå av bestikk og glass. Når det gjelder å velge riktig bestikk, bør man passe på at de er laget av rustfritt stål. Som porselen, vil bestikk av rustfritt stål kunne brukes i mange år fremover.


Unike skyvedørsystemer med få deler og enkel montering og uten glass bearbeiding. Kvalitet i alle ledd gir smidig skyvefunksjon som varer. Speiloppheng Speil har mange bruksområder.


Våre oppheng dekker alle formål. Velg i skjulte eller synelige fester. Tyske kvalitetsholdere i mange varianter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg