fredag 25. september 2015

Høstblomster krukker

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex. Hebe er en dekorativ høstplante både med og uten blomster. Med sine flotte blålilla blomster og mørke grønne blad er hebe et flott blikkfang til høstens krukker og potter. Hvis du holder hebe jevnt fuktig vil den klare seg hel til frosten kommer. Skap en blomstrende sensommer Høstens planter skaper en trivelig stemning på uteplassen.


Lag det hyggelig ute og nyt de mørke, koselige kveldene og livet utendørs. Det aller viktigeste for å lykkes med krukker er å vanne nok, og huske å gi gjødsel gjennom hele sesongen. Les litt mer om hvordan lykkes med krukker her. Tips om høstblomster Pynt med blomster om høsten også! Alle årstider har sin sjarm – og nå som sommeren er på hell så er det hyggelig å kunne pynte opp med nye friske farger.


Høstblomster krukker

Høstblomster Nyt høsten og gjør en oppdatering av pottene dine utendørs med høstblomster. Lyng, grønnkål, cyklamen og sølvfargede bladplanter gir en harmonisk blanding du kan glede deg over gjennom hele høsten. Håper du lar deg glede over variasjonen og kanskje inspirere til å fornye egen hage. Mange har hager som er på sitt fineste på vår og sommer, og så har man glemt vekk høsten.


Men det er som dere ser mye å velge i. Blir du veldig inspirert så er det mulig å plante frem til frosten kommer. Det første stedet vi ofte planter om våren, er i krukken på trappa. Om sommeren fyller vi på med frodige og større sommerblomster i blomsterpotter, krukker og ampler på uteplassen.


Høstblomster krukker

På høsten skifter vi ut sommerblomstene med høstplanter og blomster som tåler mer ruskevær og kaldere temperaturer. HØSTBLOMSTER : Pyntekål og eføy tåler en frostnatt og er flotte sammen med andre blomster. De klarer seg utmerket alene også etter at blomstene er visnet. Horpestad Plantesalg har et veldig godt utvalg av blomster og planter til hagen, og vi har egen snittavdeling. Vi har et stort utvalg av inneblomster, sommerblomster, stauder, vintergrønt, roser, frukttrær, krukker , kasser, dekor, hagemøbler, jord og gjødsel.


Vi er også en av de største i distriktet på kunstige juletrær. Kalles også Tåre eller Kristi Blodsdråpe. Blomstene finnes i mange nyanser av rosa, lilla, hvitt og rødt. Fuksia kan ha opprett eller hengende vekst. Kan overvintres inne i kjeller.


Bruk: Ampler, i krukker og verandakasser, bed og på kirkegård. Nygård Hagebruk - gartneri og hagesenter for et hardført klima. Du finner oss på Kvaløya i Tromsø.


VI har sommerblomster, stauder, jor gjødsel, bark, roser. Innimellom høstens fargerike blomster finnes noen planter av det mer beskjedne slaget. Vi slår et slag for de grå, sølvaktige bladplantene som finnes i salg nå på ettersommeren, og som er så flotte å bruke sammen med fargesterke høstblomster i krukker og bed. Denne høsten introduseres en hel kolleksjon av krukker med lokk, lysestaker og vaser med sølv- og gullmotiv som er dedikert til dagens store tren men samtidig forblir tro mot designarven. Vask og sett bort krukker og urner du ikke skal bruke til høstblomster eller løk.


Fine krukker og kasser med sommerblomster, krydderurter og kanskje noe vintergrønt. Løk må alltid settes etter at duk og bark er lagt. Med vakker blomstring av høstens løk. I vår gravde jeg opp en del løkplanter fordi jeg skulle.


Selv krukker som benevnes som ”frostsikker” kan sprekke dersom de fylles opp med vann som fryser. Overflødig vann må ha mulighet til å renne ut av krukkene, og dette gjøres best ved å bruke lecakuler i bunnen og gjerne et lag med filt eller tøy over for å unngå at jord kommer ned i bunnen og tetter hullene. Fyll krukkene med ny, god. Det er på høy tid å gjøre det fint i hagen ved å plante blomster som tåler kulde og bytte ut kjedelige, visne sommerblomster i krukker og bed.


Høstblomster krukker

Tenk på at jorden kan være kal så plant visse blomster i krukker. Har du tid og god rygg kan du godt plante i store potter og bære plantene dine ut og inn nå. Da kan du ha alt – roser, pelargonia og annet som hører sommeren til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg